Back

دو مجموعه جدید در دانشگاه صنعتی کرمانشاه افتتاح شد؛ توسعه فناوری در خدمت صنایع کوچک

صبح روز سه‌شنبه ۱۲ خردادماه، به همت دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه، دو مجموعه جدید با محوریت توسعه فناوری و تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت، در دانشگاه صنعتی کرمانشاه افتتاح شد.

این مراسم با حضور دکتر حامد رشیدی رئیس دانشگاه، جمعی از معاونان، مدیران، دانشجویان نخبه و مهمانان استانی برگزار شد. این دو مجموعه شامل «مرکز رشد واحدهای فناور مبتنی بر فریلنسری» و «مرکز تحقیق و توسعه صنایع کوچک استان» است که با هدف پاسخ‌گویی به نیازهای واقعی صنایع کوچک، تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت و بهره‌گیری از ظرفیت علمی و تخصصی دانشگاه آغاز به کار کرده‌اند.

در ابتدای این مراسم، دکتر حامد رشیدی، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با تأکید بر اهمیت حمایت علمی و تخصصی از صنایع کوچک استان، اظهار داشت: یکی از چالش‌های مهم صنایع کوچک، نبود ساختار منسجم برای تحقیق، توسعه و دریافت مشاوره‌های تخصصی است و دانشگاه‌ها می‌توانند با تکیه بر توان علمی اعضای هیئت علمی، ظرفیت آزمایشگاهی و توانمندی دانشجویان، نقش مؤثری در رفع این نیاز ایفا کنند.

وی افزود: هدف از راه‌اندازی مرکز تحقیق و توسعه صنایع کوچک استان، ایجاد بستری پایدار برای حضور مستمر نمایندگان صنایع در دانشگاه و فراهم‌سازی امکان ارتباط مستقیم آنان با استادان و متخصصان دانشگاهی است. به گفته رئیس دانشگاه، این مرکز می‌تواند زمینه‌ساز حل مسائل واقعی صنعت، ارتقای کیفیت تولید و تقویت همکاری‌های کاربردی میان دانشگاه و بخش صنعت باشد.

دکتر رشیدی همچنین با اشاره به راه‌اندازی مجموعه جدید مرکز رشد واحدهای فناور مبتنی بر فریلنسری، این اقدام را گامی مهم در حمایت از ایده‌های نوآورانه دانشجویان و توسعه فعالیت‌های فناورانه دانست و بر ضرورت فراهم‌سازی زیرساخت‌های مناسب برای حضور مؤثر دانشجویان و واحدهای فناور در زیست‌بوم فناوری استان تأکید کرد.

در ادامه، دکتر غلامحسین روشنی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، با اشاره به نقش اثرگذار دانشجویان نخبه در توسعه فناوری و صنعت، اظهار داشت: دانشجویان توانمند و خلاق دانشگاه می‌توانند به عنوان سرمایه‌های اصلی آینده صنعت، در مسیر حل مسائل تخصصی و توسعه فعالیت‌های فناورانه نقش‌آفرینی کنند. وی همچنین به معرفی برخی از دانشجویان نخبه و توانمندی‌های علمی و فناورانه آنان پرداخت.

حاشیه این مراسم، مهمانان استانی از جمله دکتر رستمی معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری شهرستان کرمانشاه، مهندس نیکروش مدیرعامل صندوق توسعه زاگرس، مهندس طهماسبی‌فر دبیرکل خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه، مهندس داهی مدیرعامل شرکت توسعه صنعت شریف و مهندس پورطهماسبی مدیر فناوری مؤسسه فناور پویان یوتاب، بر اهمیت گسترش همکاری میان دانشگاه، شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع کوچک تأکید کردند و استفاده از ظرفیت‌های علمی، فناورانه و زیرساختی دانشگاه صنعتی کرمانشاه را فرصتی ارزشمند برای توسعه صنعتی استان دانستند.

گفتنی است در مجموعه جدید مرکز رشد واحدهای فناور مبتنی بر فریلنسری، هم‌اکنون هفت واحد فناور فعال که توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه و سایر دانشگاه‌های استان تشکیل شده‌اند، استقرار یافته‌اند. برای این مجموعه امکاناتی از جمله اینترنت پرسرعت، میز اختصاصی، سالن جلسات و خدمات پشتیبانی در نظر گرفته شده است. همچنین با حمایت ریاست دانشگاه، امکان بهره‌مندی این واحدها از ظرفیت آزمایشگاه‌های تخصصی از جمله آزمایشگاه‌های مهندسی برق، مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی فراهم شده است.

در پایان این مراسم، دو مرکز یادشده با حضور دکتر رستمی و دکتر رشیدی افتتاح شد و مهمانان از بخش‌های مختلف دانشگاه و ظرفیت‌های ایجادشده بازدید کردند.

 

 

 

 

بازدیدها: 156

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *