
تجلیل از ریاست دانشگاه در اختتامیه سومین جشنواره علمی شهید چمران
در آیین اختتامیه سومین جشنواره علمی شهید چمران، با حضور جمعی از مسئولان، اساتید و پژوهشگران، از دکتر حامد رشیدی رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه بهعنوان عضو کمیته علمی و داور مقالات، کتب و طرحهای پژوهشی با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.
صبح روز یکشنبه ۹ آذرماه، مراسم اختتامیه سومین جشنواره علمی شهید چمران به همت دکتر پیرو، رئیس جشنواره، و با حضور سردار صحرایی فرمانده سپاه نبیاکرم(ص)، دکتر آرایی معاون علمی و پژوهشی سازمان بسیج اساتید کشور و جمعی از رؤسای دانشگاهها و مراکز علمی برگزار شد. در این مراسم، از دکتر حامد رشیدی رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، به پاس همکاری مؤثر در کمیته علمی و داوری آثار پژوهشی جشنواره، با اهدای لوح تقدیر قدردانی بهعمل آمد.
در آغاز برنامه، دکتر پیرو رئیس بسیج اساتید استان، ضمن تبیین ویژگیهای علمی و اخلاقی شهید چمران، او را «نماد پیوند علم و عمل» معرفی کرد و برگزاری این جشنواره را گامی در جهت احیای مسیر و مکتب فکری این شهید والامقام دانست. وی همچنین با ارائه توضیحاتی درباره روند برگزاری جشنواره، ابراز امیدواری کرد که با تأیید وزارت علوم، این رویداد در سالهای آینده با حضور گستردهتر اساتید و معرفی بیشتر آثار علمی ادامه یابد.
در ادامه مراسم، سردار صحرایی فرمانده سپاه نبیاکرم(ص) با اشاره به نبوغ علمی جوانان کشور، بسیج اساتید را «ترکیبی از نبوغ علمی و نبوغ جهادی» توصیف کرد. وی با اشاره به نقش دانش و تخصص جوانان در جنگ ۱۲ روزه، آن را نمونهای از توان علمی کشور دانست که پیام روشنی برای دولتهای مستکبر داشت.
سایر سخنرانان نیز با اشاره به جایگاه معنوی و علمی شهید چمران، نقش وی را در صیانت از ارزشهای علمی، فرهنگی و انقلابی کشور برجسته دانستند.
در پایان، دکتر آرایی با تأکید بر ضرورت تولید علم متناسب با نیازهای واقعی جامعه، بر لزوم ایجاد بسترهای حمایتی برای پژوهشگران و گسترش فعالیتهای علمی در کشور تأکید کرد.













بازدیدها: 70
