🔍🔍در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان، پژوهشگران فرهیخته دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز معرفی و تقدیر شدند
در جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان کرمانشاه که به میزبانی دانشگاه رازی برگزار شد در میان تجلیل از ۱۰۰ برگزیده، پژوهشگران نخبه دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز معرفی و مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان کرمانشاه، پنجشنبه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۲، با حضور رؤسای دانشگاههای استان، مدیران، پژوهشگران و فناوران، استادان، دانشجویان و فعالان حوزه پژوهش و فناوری، در آمفی تئاتر فرهنگ و ادب دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی برگزار شد.
در آغاز این مراسم، دکتر محمدنبی احمدی رئیس دانشگاه رازی، ضمن خیرمقدم به میهمانان، با عرض تبریک و گرامیداشت روز دانشجو و هفته پژوهش و فناوری، در سخنانی به مشکلات و مسائل حوزه پژوهشی در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: هفته پژوهش و فناوری فرصتی است که ما باید دغدغههای خود را برای حمایت از حوزه پژوهش بیان کنیم و از مسئولان و متولیان این حوزه درخواست کنیم که توجه جدی به مقوله پژوهش داشته باشند.
از نکات مهمی که دکتر احمدی در این مراسم به آن اشاره نمود؛ هدر رفتن منابع، وجود رشته های موازی، تخصیص اعتبار و حمایت از پژوهشگران، هزینه های مالیاتی و معاف شدن در این خصوص، اهمیت مهارتآموزی و سایر موارد بود.
وی در ادامه گزارشی از تولیدات علمی استانهای کشور و دانشگاههای استان کرمانشاه را ارائه داد و افزود: بر اساس دادههای پایگاه اسکوپوس، استان کرمانشاه مرجعیت علمی غرب کشور را بر عهده دارد.
در پایان این مراسم، ۱۰۰ نفر از برگزیدگان استان در حوزههای مختلف پژوهشی و فناوری مورد تجلیل قرار گرفتند که دکتر بهزاد قنبری به عنوان پژوهشگر برگزیده دانشکده علوم پایه و کاربردی، دکتر حسن رسایی پژوهشگر برگزیده دانشکده مدیریت مهندسی، دکتر مهدی احمدی پژوهشگر برگزیده دانشکده مهندسی برق، دکتر محمود حشمتی پژوهشگر برگزیده دانشکده مهندسی، دکتر سجاد احمدیان پژوهشگر برگزیده دانشکده فناوری اطلاعات و همچنین دکتر میثم صفری پژوهشگر برگزیده حوزه کارمندی دانشگاه مورد تجلیل و تقدیر قرار گرفتند.
گفتنی است؛ دکتر امین شهسوار، عضو هیأت علمی مهندسی مکانیک دانشگاه در حوزه مهندسی، پژوهشگر برتر استان شد و برای چهارمین سال متوالی در لیست پژوهشگران یک درصد برتر دنیا قرار گرفت.
بنابراین گزارش؛ از ۳ نفر سرامد علمی کشور، ۴ نفر برگزیده استان در حوزههای تخصصی؛ ۳۵ نفر برگزیده دانشگاههای استان؛ ۱۲ نفر برگزیده مراکز تحقیقاتی؛ ۲۰ فناور برگزیده تجلیل به عمل آمد.
امسال همچنین ۳۵ مورد پرونده پژوهشگران منتخب از ۲۱ دستگاه اجرایی توسط کمیته علمی دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت که در نهایت ۱۷ نفر از میان پژوهشگران دستگاههای اجرایی انتخاب شدند.
در مراسم امسال برای نخستین بار برگزیدگانی از حوزههای مختلف که فعالیت موثری در حوزه پژوهش داشتهاند، مورد تجلیل قرار گرفتند.