یکشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۴

اخبار دانشگاه

مشاهده همه
۱۴۰۲/۰۸/۰۵

روند پیشرفت ساخت خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

 

دکتر شمس ملکی، ریاست دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه با ارائه گزارشی در خصوص پروژه های عمرانی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه و روند پیشرفت ساخت آن ها توضیحاتی بیان نمود.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر شمس ملکی در گفتگوی خبری خود با خبرنگار واحد خبر روابط عمومی در ابتدا اشاره کرد: پروژه های عمرانی خوابگاه های دانشجویی به عنوان یک محیط مناسب و آموزشی برای دانشجویان در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی بسیار مهم می باشند که باید مورد توجه مسئولین قرار گیرد. 

 

ایشان در ادامه تصریح کرد که با حمایت ریاست دانشگاه و پیگیری های دیگر مسئولین اجرایی، توانستیم مجوز ساخت سه بلوک خوابگاه دانشجویی را با هدف توسعه و تعمیق عدالت آموزش در سال ۱۴۰۰ با متراژ ۴۶۰۰ متر اخذ نماییم. سپس با دریافت تسهیلات از محل سفر ریاست محترم جمهور به استان، ساخت سه بلوک خوابگاه هر کدام با متراژ ۱۵۵۰ متر از دی ماه ۱۴۰۱ آغاز شد. 

 

دکتر شمس ملکی با اشاره به اینکه در سازه‌های مورد استفاده در ساخت‌ و ساز خوابگاه ها سعی شده است کلیه استانداردهای مربوطه رعایت شود؛ تشریح کرد که به طور کل خوابگاه های دانشگاه شامل؛ سه سازه بتنی ۴ طبقه می باشد که بجز طبقه همکف که شامل ۲ سوئیت ۴ تخته است، مابقیه طبقات شامل ۲ واحد مجزا که هر واحد شامل ۳ اتاق ۴ تخته می باشد که در مجموع هر سازه شامل ۸ سوئیت کلی است.

 

ایشان در خصوص طراحی معماری خوابگاه که باید بر اساس نیاز های دانشجویان با استاندارد های مربوط به ساختمان های تعلیم و تربیت باشد، تشریح کرد که هر طبقه از خوابگاه دارای آشپزخانه مجزا، سالن تلویزیون، ۴ سرویس بهداشتی، ۲ حمام، سالن مطالعه و نمازخانه می باشد. 

 

وی در خصوص رعایت استانداردهای فنی و ایمنی خوابگاه خاطر نشان ساخت: در ساخت تمامی سیستم های فنی و ایمنی از جمله سیستم های برق، آب و فاضلاب، امنیت، آتش نشانی و سایر امکانات مرتبط تمامی استاندارد ها و ضوابط های مهندسی رعایت شده است. 

 

مسئول دفتر عمرانی دانشگاه در ادامه به پایداری محیطی اشاره نمود و بیان داشت در طراحی و اجرای پروژه های ساخت خوابگاه دانشجویی، مسائل مربوط به پایداری محیطی نیز مورد توجه قرار گرفته است که به عنوان مثال، می توان به استفاده از سیستم های صرفه جویی در مصرف انرژی، مدیریت پسماندها و استفاده از مصالح ساختمانی سبز در این پروژه اشاره نمود.

 

ایشان به ظرفیت پذیرش خوابگاه دانشجویی دانشگاه اشاره نمود و یادآور شد این ظرفیت قطعا باید متناسب با تعداد دانشجویان، تعداد اتاق ها، تعداد تخت خواب و تجهیزات مرتبط باشد که بر اساس تعداد سوئیت های هر بلوک، ظرفیت خوابگاه های ما در حدود ۸۸ نفر می باشد که با مشورت ها و تصمیمات گرفته شد و همچنین تغییر ساختار، بنا برآن شد که این تعداد را در آینده افزایش بدهیم. 

 

وی در ادامه دسترسی و مکان یابی خوابگاه های دانشجویی را مهم ارزیابی نمود و در این خصوص گفت: این خوابگاه ها با قرار گرفتن در محوطه دانشگاه از دسترسی آسان و امنیت کافی برخوردارند.

 

وی اتمام ساخت پروژه‌ای ها عمرانی را نیازمند برنامه ریزی دقیق، همکاری تیم های متخصص و تامین منابع مالی دانست و در خاتمه اظهار امیدواری کرد با تخصیص بودجه از سوی وزارت علوم برای سال آینده شاهد اسکان دانشجویان در این خوابگاه ها می باشیم‌.

 

سوالی دارید؟