سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳

۱۴۰۲/۰۳/۲۲

عقد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران کشور

در راستای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران کشور، اعتبارات لازم برای ۴ طرح پژوهشی این دانشگاه فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر شعیب خانمحمدی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در گفتگوی خبری خود با حوزه روابط عمومی با اعلام این خبر افزود: این تفاهم نامه همکاری که بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران کشور به امضاء رسید، منجر به تامین اعتبار ۴ طرح پژوهشی این دانشگاه توسط دکتر مهدی احمدی جیردهی، دکتر وحید عباسی، دکتر رضا همتی و دکتر پیوند واله شیدا در زمینه های مختلف از سوی هر دو سازمان گردید.

ایشان همچنین خاطر نشان ساخت: مطابق این توافق نامه، دانشگاه صنعتی کرمانشاه در ابتدا طرح های مطرح شده را مورد داوری قرار داده و خروجی هر طرح را در قالب مصوب صندوق تهیه و به صندوق ارسال می کند.

پس از این مرحله و تعیین ناظر توسط صندوق مبلغ مورد حمایت تصویب و برای اجرا ابلاغ می شود.