بازدید جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی مهندسی شیمی از شرکت کشت و صنعت روژین تاک
به همت انجمن علمی مهندسی شیمی و همکاری دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مورخ 16 خردادماه 1402 جمعی از دانشجویان کارشناسی رشته مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از شرکت کشت و صنعت روژین تاک بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در این بازدید که به سرپرستی دکتر والهء شیدا، دانشیار گروه مهندسی شیمی این دانشگاه برگزار گردید، دانشجویان مهندسی شیمی، ضمن آشنایی با مجتمع کشت و صنعت روژین تاک در ابتدا از پیشرفته ترین ماشین آلات صنایع غذایی ساخت شرکتهای Ing. Rossi و Rossi&Catelli جهت تولید رب گوجه فرنگی با ظرفیت دریافت روزانه 4300 تن بازدید کردند.
همچنین دانشجویان با صفر تا صد خط فرایند تولید رب گوجه فرنگی شامل شست و شو و سورتینگ (sorting)، خرد کردن، حرارت دهی (preheating: Hot break/Cold Break) ، فیلتراسیون، تبخیر کننده چند مرحله ای پیوسته تحت خلا (Vacuum Evaporator) جهت تغلیظ آب گوجه، مبدل shell & tube پاستوریزاتور، بسته بندی و قرنطینه جهت عرضه به بازارآشنا شدند.
گفتنی است طی این بازدید دانشجویان علاوه بر خط تولید رب گوجه فرنگی از سایر بخش های تولیدی کارخانه نظیر تولید انواع سس و کنسرو، تولید قوطی های فلزی، چاپ، خطوط تولید پریفرم، بطری و ظروف پلاستیکی با چاپ درون قالب نیز بازدید کردند.