یکشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

۱۴۰۱/۰۹/۰۵

برگزاری اولین جلسه اتاق فکر در حوزه منابع انسانی کارکنان دانشگاه صنعتی کرمانشاه

فرشاد دهقان، مدیر امور اداری و پشتیبانی دانشگاه از برگزاری اولین جلسه اتاق فکر در حوزه منابع انسانی کارکنان در روز دوشنبه 30 آبان ماه در سالن جلسات حوزه ریاست خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ مدیریت امور اداری و پشتیبانی دانشگاه با اعلام این خبر، هدف از برگزاری اتاق فکر را بالا بردن سطح کیفی برنامه های حوزه منابع انسانی و بهره مندی از نظرات کارکنان اعلام کرد و همچنین در خصوص نحوه انتخاب اعضاء خاطر نشان ساخت: با فراخوان عمومی از همکارانی که تجربه اداری، پتانسیل و تسلط لازم را در مورد قوانین و مقررات استخدامی حاکم بر دانشگاه ها و ... داشته اند، دعوت به همکاری گردید و خوشبختانه در این فراخوان 30 نفر از پرسنل دانشگاه اعلام آمادگی برای همکاری نمودند.

گفتنی است: در اولین جلسه که با هدف مشخص شدن اعضای اتاق تشکیل شد، جایگاه اتاق فکر تبیین و به وظایف اعضاء و مسئولیت آنها پرداخته و مقررگردید اعضا  با مطالعه دقیق آئین نامه اداری و استخدامی و همفکری با سایر همکاران، پیشنهادات خود را جهت طرح در اتاق فکر بمنظور بررسی و ارائه راهکار منعکس نمایند و بر اساس اولویت بندی،  موضوعات در جلسات ماهانه اتاق مورد بررسی، تبادل نظر و ارائه راهکار مناسب قرار می گیرد.