مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور استاندار در دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز شنبه 17 آذر ماه 1397، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور دکتر اختری، ریاست دانشگاه، هیأت رئیسه، مسئولین، کارکنان و جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین مهندس بازوند، استاندار کرمانشاه، الهی تبار، معاون سیاسی امنیتی، بهرام نژاد، مدیر کل حوزه استاندار، سلیمانی، مدیر کل سیاسی و انتخابات، عظیمی مهر، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری و مهندس رنجبر، فرماندار کرمانشاه در دانشکده فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار شد.
بنابراین گزارش، در ابتدای این مراسم دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن گرامیداشت روز دانشجو و خیر مقدم به استاندار و مهمانان مراسم، بیان کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه با توجه به جوان بودن خود، چه در حوزه آموزشی و پژوهشی و چه در حوزه عمرانی، نسبت به دغدغه ها و کمبود بودجه و اعتبارات خود، رشد چشم گیری داشته است. ایشان همچنین ادامه داد: اکنون در حال حاضر این دانشگاه که تعداد دانشجویان آن از 130 نفر به 2258 نفر ارتقاء یافته است، زیبنده ی آن نمی باشد که به دلیل کمبود اعتبارات یا مشکلات عمرانی شهری، درب خروجی یا فضای بیرونی مناسبی نداشته باشد. ایشان در پایان اظهار امیدواری نمود که با حضور استاندار کرمانشاه در دانشگاه فرهیخته صنعتی کرمانشاه این دغدغه ها مرتفع گردد.
در ادامه مراسم، مسئولین کانون ها، انجمن ها، تشکلات و نشریات دانشگاه به بیان مطالبات خود در خصوص مشکلات دانشگاه و حوزه اقدامات فرهنگی خود از جمله خروجی دانشگاه، احداث پل عابر پیاده، ساخت پارکینگ و فضای بیرونی دانشگاه، احداث خوابگاه و خانه فرهنگ در حضور استاندار کرمانشاه پرداختند.
برپایه این گزارش؛ در ادامه مراسم مهندس بازوند، استاندار کرمانشاه، ضمن گرامیداشت روز دانشجو در پاسخ به مطالبات دانشجویان دانشگاه، عنوان کرد: مطالبات دانشجویان باید از جنس نشاط ، امیدواری و توسعه باشد تا به دنبال آن منافع ملی تأمین شود.
استاندار کرمانشاه ضمن اشاره به اینکه نقد باید منصفانه باشد از حس دلسوزانه و احساس مسئولیت دانشجویان صنعتی نسبت به دانشگاه خود اظهار خرسندی نمود.
مهندس بازوند در ادامه سخنان خود یکی از دلایل عقب ماندگی های استان را ناهماهنگی بین دانشگاه ها و مدیران اجرایی در مسیر توسعه دانست و با اشاره به زلزله سال گذشته کرمانشاه گفت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه می تواند آغازگر کار ویرایش پنجم آئین نامه علمی 2800 زلزله باشد چرا که ویرایش این آئین نامه، مانع بروز حادثه ای مانند تخریب بیمارستان اسلام آباد در زلزله می شود.
استاندار کرمانشاه با اشاره به طرح مساله بیکاری استان از سوی دانشجویان هم گفت: در آغاز مسئولیتم در استان تعداد بیکاران153 هزار و 241 نفر بودند که اشتغالزایی این رقم نزدیک به 30 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. شغل با سخنرانی ایجاد نمی شود اگرچه شاید با سخنرانی شغل از بین می رود.
مهندس بازوند با اشاره به داشتن برنامه برای مبارزه با بیکاری در کرمانشاه تصریح کرد: با سند اشتغالی که در استان تهیه شد از رشد نرخ بیکاری 21/6 در طول یکساله جلوگیری شد و در فصل بهار و تابستان امسال نرخ بیکاری به ترتیب 17/6 و 16/4 شد و این نشان میدهد که در اجرای برنامه ها مثبت عمل شده است.
وی ادامه داد: نرخ مشارکت اقتصادی در نیمه دوم سال 96، 38 درصد بوده و امروز به حدود 43 درصد رسیده است و این نشان دهنده افزایش میل و امید مردم به کارهای اقتصادی است.
مهندس بازوند اولویت اول در استان کرمانشاه را موضوع معیشت و اقتصاد مردم عنوان کرد و گفت: اگر به مشکلات اقتصادی مردم توجه نشود حتما شاخص ها در مسائل فرهنگی، اجتماعی و گاها سیاسی مردم خدشه وارد می کند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به نرخ سرمایه گذاری ها در استان، اظهار داشت: علیرغم تنش های زلزله شاهد تمایل سرمایه گذاری خارجی در استان بوده ایم که از جمله ثبت سرمایه گذاری 43 میلیون یورویی و 162 میلیون یوروی دیگر که در حال نهایی شدن است.
وی به رشد 54 درصدی صادرات غیر نفتی استان علیرغم مشکلات موجود اشاره کرد و گفت: تمامی این شاخص ها نشان می دهد که در استان کرمانشاه یک حرکت اقتصادی آغاز شده که نیازمند کمک همه مردم به ویژه دانشگاه ها و دانشجویان است.
مهندس بازوند با بیان اینکه در طول یکسال گذشته 73 واحد راکدی که برخی بعضاً بیش از 5 سال و نیم تعطیل بودند؛ احیا شدند، افزود: در این مدت نزدیک به 916 شغل نیز در این واحدها ایجاد شد که قابل راستی آزمایی است و این نشان از ایجاد امید در موضوع اشتغال دارد.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه باید موانع بر سرراه سرمایه برداشته شود تا در جای خود قرار بگیرد، اظهار داشت: بسیاری از موانع سرمایه گذاری در استان به مباحث نرم افزاری باز می گردد و در استان کرمانشاه باید کار به عنوان ارزش تلقی شود و این فرهنگ نهادینه شود چرا که کار عنصر اصلی توسعه بحساب می آید.
مهندس بازوند با بیان اینکه امروز در یک جنگ روانی و اقتصادی قرار داریم، خاطر نشان کرد: آنگونه که در جنگ 8 ساله موضوع دفاع به فرهنگ عمومی مردم تبدیل شد امروز نیز فرهنگ کار را باید به فرهنگ و ارزش عمومی بدل کنیم.
وی در ادامه در ارائه گزارشی از روند اقدامات استان در زلزله اظهار داشت: در زلزله آبان ماه سال گذشته این برای نخستین بار بود که در یک بحران ملی مدیریت به استان سپرده شد و در این رویداد 44 بار به صورت مستقیم پاسخگوی مردم بودم که کار راحتی نیست.
استاندار کرمانشاه افزود: گفتگو با مردم و پاسخگویی به آنها علی رغم کمبودها باید الگوی همه باشد و ما سعی کرده ایم که پاسخگوی مردم باشیم.
استاندار کرمانشاه یکی از مواهب زلزله سال گذشته غرب کرمانشاه را پدیدار شدن یک اجماع بزرگ در بین هموطنان عنوان کرد و گفت: زلزله کرمانشاه منشا انسجام ملی شد که نشان می دهد اگر در مشکلات اجماع داشته باشیم؛ قطعا به همه چیز غلبه پیدا می کنیم.
مهندس بازوند با ارائه آخرین آمار ساخت و ساز در مناطق زلزله به دانشجویان گفت: در این زلزله 104 هزار واحد آسیب دید که ساخت آن کار بسیار سختی بود اما تا امروز بیش از 75 هزار واحد مسکونی ساخته شده است که سرعت بسیارخوبی را در ساخت وساز ثبت کرد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه زلزله بر اساس تاکید رهبری برای کرمانشاه به یک فرصت تبدیل شده اظهار داشت: در سرپل ذهاب صدور پروانه ساخت از 6700 به 10400 رسیده و 3650 واحد بیشتر نسبت به قبل از زلزله در این شهر خانه ساخته می شود.
مهندس بازوند با بیان اینکه در طول دوران مسئولیت وی در استان، بیشتر از دیگر مسئولان انتقاد به خود دیده افزود: از انتقاد استقبال کرده و گلایه ای از منتقدان ندارم چرا که انتقاد سازنده مدیران را وادار به کار و پیگیری می کند و موجب دیده شدن مشکلات و نواقص و رفع سریعتر آن ها می شود اما مرز توهین و انتقاد همواره متفاوت بوده است.
استاندار کرمانشاه در پاسخ به دغدغه یکی از نمایندگان دانشجویان در مورد امنیتی شدن فضای دانشگاه ها هم گفت: سیاست ما به هیچ وجه امنیتی کردن دانشگاه ها نیست چرا که در فضای امنیتی، نشاط و امیدواری در محیط های دانشجویی سرکوب می شود.
وی همچنین با بیان اینکه خدمات می تواند محور توسعه کرمانشاه قرار بگیرد افزود: شاه بیت خدمات، گردشگری است و ما در این محور بی برنامه نبوده ایم رایزنی شده که دو شهر استان در سال 1400 به عنوان شهر گردشگری مطرح شوند چرا که کرمانشاه در موضوع گردشگری ظرفیت فراوانی درد.
مهندس بازوند، استاندار کرمانشاه در آخر در خصوص خروجی دانشگاه، احداث پل عابر پیاده در مقابل درب دانشگاه و همچنین فضای بیرونی دانشگاه قول دادند؛ موارد از سوی معاونین عمرانی و سیاسی بصورت ویژه پیگیری گردند.