شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

اخبار دانشگاه

مشاهده همه
۱۴۰۱/۰۵/۱۴

برگزاری تورهای بازدید دانش آموزان نمونه ریاضی استان از دانشگاه صنعتی کرمانشاه


 با هدف آشنایی با فضا، ظرفیت و توانمندی های دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین آشنایی با رشته های مهندسی، دانش آموزان نمونه ریاضی استان از دانشگاه صنعتی کرمانشاه بازدید کردند. 


به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ باهماهنگی مسئولین اجرائی و آموزشی دانشگاه، طی چند روز در بازه زمانی دوشنبه ۱۰ مرداد تا چهارشنبه ۱۲ مردادماه 1401، تورهای بازدید دانش آموزان نمونه ریاضی استان در دو گروه جداگانه دختر و پسر از دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد. 


بنابراین گزارش در این بازدید سه روزه که با هدف آشنایی بیشتر با فضا و توانمندهای آموزشی و پژوهشی دانشگاه و آشنایی با رشته های مهندسی انجام شد. دکتر علیرضا دودمان تیپی، رئیس دانشگاه، در ابتدا ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی از حضور دانش آموزان در دانشگاه، بازدید و آشنایی با دانشگاه صنعتی کرمانشاه را در این مقطع حساس، در آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان مهم ارزیابی نمود و عنوان کرد: بدون شک شما عزیزان می توانید به کمک این بازدید از توان و ظرفیت خوب دانشگاه های استان خود که همتراز با دانشگاه های بزرگ کشور هستند، باخبر شوید و این می تواند به سهولت اهداف شما کمک کند. 


ایشان در بخش دیگر از سخنان خود خاطر نشان کرد: در هر کشوری باید ها و نباید ها و کاستی های وجود دارد که نیاز است در آینده مهندسین جوان آن ها را مرتفع کنند. 

 

دکتر دودمان تیپی با تاکید بر اینکه کشور ما نسبت به کشورهای دیگر از منابع خوبی برخودار می باشد از دانش آموزان نمونه استان خواست هدفمند به کمک این منابع زمینه های اعتلاء و ارتقاء کشور را فراهم کنند. 

 

ایشان در  ادامه ناامیدی را سدی در برابر آینده هر شخصی عنوان نمود و به دانش آموزان توصیه کرد که نگذارید افرادی که هیچگونه تخصصی ندارند، شما را نسبت به اهداف و چشم اندازهایی که دارید، ناامید کنند. 


ریاست دانشگاه با بیان اینکه مهندس به عنوان طراح و معمار، به جامعه و اشتغال آن هویت می بخشد، یادآور شد: مهندسی شغلی پایه گذار و مهم می باشد که به کمک فناوری، ریاضیات و دانش اسباب و لوازم شغل های دیگر را ایجاد می کند. 


ریاست دانشگاه در بین رشته های مهندسی به معماری اشاره نمود و در این راستا گفت: یک ملت یکی از نمادهای هویتش معماری است که نیاز به باز سازی دارد؛ کسی که رشته معماری را برای تحصیلش انتخاب می کند اگه در این راستا هدفمند باشد، می تواند به هویت معماری یک کشور شکل دهد. 

 

دکتر دودمان تیپی از دانش آموزان خواست که دانشگاه صنعتی کرمانشاه را خانه خود بدانید و مطمئن باشند، مسئولین و اعضای این دانشگاه از هیچ کمکی در راستای هدفمند کردن آینده آنها مضایقه نخواهند کرد. 


رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در پایان با اشاره به اینکه همه ما در برابر جامعه و افراد آن مسئول و موظفیم، از دانش آموزان خواست اساس و چشم انداز خود را کشور و مردم قرار بدهند تا بتوانند دین خود را به کشور ادا کنند.  


در ادامه دکتر مهدی خزایی، مدیر دفتر رئیس دانشگاه، ضمن خوشامدگویی، با اشاره به اینکه یکی از مشکلات و چالش های دانشجویان این است که شناخت کافی از رشته های تحصیلی قبل از ورود به دانشگاه را ندارند، حضور دانش آموزان در دانشگاه را نقطه قوتی در آینده آنها دانست چرا که از طریق می توانند به کمک مشاوره تحصیلی اساتید خوب و نخبه دانشگاه صنعتی کرمانشاه انتخابی تخصصی تر و آینده شغلی مناسب تری داشته باشند. 


ایشان با بیان اینکه مهندسین در هر جامعه ای دست به دست هم می دهند تا یک سیستم پا برجا باشد و شکل بگیرد، از دانشجویان خواست که افراد متخصص را الگو خود قرار بدهند و بدانند که مهندسی نقش اساسی در ایجاد ابزار دیگر مشاغل دارد و به طبع امروزه تکنولوژی در اختیار مهندسین می باشد. 

 

دکتر مهدی خزایی با تاکید بر اینکه استعداد هر شخصی در رشته ای که بدون علاقه وارد آن شده، هدر می رود و قطعا نتیجه خوبی در پی نخواد داشت، یادآور شد: مهندسی که هدفمند و با انگیزه باشد بدون شک بیکار نمانده و فرد مفیدی برای جامه خواهد بود. ایشان به دانش آموزان توصیه کرد که سعی کنید برای رسیدن به موفقیت، هدفمند در رشته ای مهندس شوید که به آن علاقه مند هستید و شناخت کافی از آن دارد. 


دکتر خزایی تصریح کرد: شاید امروزه یک مقدار رویکرد به رشته های تجربی بیشتر باشد ولی در آینده قطعا اینطور نیست چرا که مهندسی اساس و بنیاد بسیاری از مشاغل در کشور می باشد. 


ایشان در پایان اظهار امیدواری کرد که دانش آموزان باید سعی کنند با شناخت درست از رشته ها به صورت هدفمند وارد دانشگاه شوید. 


بر اساس این گزارش در این بازدید روسای دانشکده ها توضیحاتی در خصوص فضای دانشکده ها، آزمایشگاه ها، کارگاه ها و فضای آموزشی و پژوهشی دادند و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه نیز به نکاتی در خصوص معرفی رشته ها و گرایش های دانشگاه، تعداد واحد های تحصیلی، رتبه های کنکور، مشاوره در خصوص آینده شغلی، استعداد های درخشان و سایر موارد اشاره نمودند. 

 

گفتنی است در پایان دانش آموزان نخبه دختر و پسر استان با حضور مسئولین آموزشی و پژوهشی دانشگاه از فضا و امکانات مجهز آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشکده ها بازدید به عمل آوردند.

 

📷جهت مشاهده گزارش تصویری تور بازدید کلیک نمایید

 

سوالی دارید؟