نشست مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی زاگرس با جمعی از مسئولین آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

روز سه شنبه ۱۴ تیرماه، نشست علمی و پژوهشی با حضور مهندس مسعود نیک روش، مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی زاگرس و جمعی از مسئولین و مدیران آموزشی و پژوهشی دانشگاه در سالن جلسات شهید حاج قاسم سلیمانی حوزه ریاست برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در ابتدای این نشست که با هدف ارتباط و تعامل علمی و پژوهشی دانشگاه با صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی زاگرس برگزار شد، مهندس مسعود نیک روش در خصوص معرفی این صندوق خاطر نشان ساخت: صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی زاگرس با کادری مجرب و متشکل از افراد متخصص به عنوان یک نهاد حمایتی در کنار پارک علم و فناوری کرمانشاه افتخار دارد، فعاليت هاي متنوع خود را در زمینه های مختلف مالی و تجاری سازی به واحد های فناور و شرکت های دانش بنیان ارائه نماید.
ایشان در ادامه به معرفی و تشریح وظایف سهامداران و اعضای هیات مدیره صندوق پژوهش و فناوری زاگرس پرداخت و به خدمات صندوق از جمله؛ تسهیلات نمونه سازی، ترجیحی قبل از تولید صنعتی، تولید صنعتی، سرمایه در گردش، فروش اقساطی (لیزینگ)، فروش اقساطی (استصناع)، خدمات ارزیابی و نظارت و سایر موارد نیز اشاره نمود.
این مقام مسئول همچنین بیان داشت: یکی از مهمترین رسالت های ما در صندوق آن است که نسبت به دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی متمایز تر عمل کنیم، به گونه ای که صندوق پژوهش و فناوری زاگرس در چند سال اخیر با مشاوره و بررسی و آنالیز طرح های دانش بنیان و فناور تسهیلات خوبی در اختیار این مراکز قرار داده که شکل گیری شرکت های بزرگ در استان گویای این امر بوده است.
مهندس نیک روش در بخش دیگری از سخنان خود تصریح نمود: زمانی برای حمایت از افراد ضمانت می خواستیم ولی اکنون اینطور نمی باشد و فضا حمایتی برای کلیه افراد بدون ضمانت نیز فراهم می باشد.
مهندس نیک روش با تاکید بر اینکه هر شخص و سازمانی صرف نظر از اینکه لزومی ندارد سهام دار باشد، می تواند از تسهیلات صندوق استفاده نماید؛ تصریح نمود: بدون شک اعضای دانشگاه می توانند با ورود به صندوق با عنوان سهامدار با مبلغی هر چند جزئی، از تسهیلات و مزایایی آن برخوردار شوند.
ایشان همچنین اضافه کرد: رسالت صندوق بر آنست که از هیچ گونه اقدامی برای حمایت از اعضای این اکوسیستم دریغ نکند. بی شک صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی زاگرس فضا را برای هر کسی که بخواهد از خدماتش استفاده کند چه سهام دار باشد و چه نباشد، هموار می کند.
در ادامه این نشست، دکتر دودمان در ابتدا در خصوص میزان سهام صندوق و سهامداران سوالاتی پرسید و خاطر نشان ساخت: برای اینکه بتوان در استان این رسالت بزرگ را تحقق بخشید، صندوق صرف نظر از برخی سازمان ها باید یکی از مخاطبین اصلی خود را قطعاً دانشگاه ها قرار بدهد.
ایشان همچنین تصریح نمود: یقیناً از درون دانشگاه ها شرکت های دانش بنیان زیادی شکل می گیرد که حمایت از آن ها مسیر را برای تحقق اهداف استان و کشور هموار می کند.
ریاست دانشگاه در خاتمه از مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی زاگرس خواست در راستای مرتفع کردن نیازهای استان و حمایت از طرح های دانش بنیان اختصاصی کردن تسهیلات را کنار بگذاریم و از همه مراکز بخواهیم که وارد این اکوسیستم شوند. تنها در این صورت است که به رسالت خطیری که همه ما متولی آن هستیم، خواهیم رسید.
در این نشست دکتر حشمتی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز در خصوص خدمات صندوق، نحوه ارتباط، پرداخت تسهیلات و اینکه آیا صندوق صرفا در قالب تفاهم نامه با دانشگاه همکاری می نماید، نکاتی بیان نمود.
در حاشیه این نشست، دکتر محدثی، معاون اداری و مالی دانشگاه نیز از همیاری دانشگاه و صندوق سخن گفت و تاکید کرد که صندوق می توانند یاری رسان دانشگاه در جذب بودجه های که می تواند از روال قانونی جذب کند، باشد.
ایشان به بودجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور اشاره نمود و خاطر نشان ساخت: صندوق پژوهش و فناوری زاگرس در این خصوص می تواند یاری رسان دانشگاه باشد.
گفتنی است ادامه این نشست با بحث و تبادل نظر دیگر اعضای حاضر در خصوص حمایت طرح های دانش بنیان، سهامداری، حمایت از طرح های بنیادی و سایر موارد همراه بود.