پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳

اخبار دانشگاه

مشاهده همه
۱۳۹۷/۰۹/۱۵

مراسم تجلیل از دانشجویان فعال دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز سه شنبه 13 آذر ماه 1397، با حضور دکتر اختری، ریاست دانشگاه، هیأت رئیسه، مسئول نهاد رهبری، مسئولین، کارکنان و جمعی از دانشجویان فعال دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مراسم تجلیل از دانشجویان فعال دانشجویی و فرهنگی در این دانشگاه برگزار شد.

بنابراین گزارش؛ در این مراسم دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن خوشامدگویی و ارج نهادن به اقدامات فرهنگی دانشجویان، بیان کرد: با توجه به شرایط کنونی تخصیص بودجه دانشگاه های کشور، دانشگاه صنعتی کرمانشاه تمام سعی خود را بکار گرفته است که با کاهش بخشی از هزینه های خود، اعتبارات بیشتری را صرف هزینه های آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشجویان کند. ایشان همچنین زیبا سازی فضای بیرونی دانشگاه را حائز اهمیت خواند؛ اما بیان داشت: با وضعیت بودجه دانشگاه که در مصاحبه با هفته نامه آرمان اسناد آن ارائه شد در حال حاضر شرایط ایجاب می کند در اعتبارات اولویت بندی شود.

ریاست دانشگاه، در ادامه سخنان خود ضمن اشاره به دغدغه ها و مشکلات مسئولین کانون ها، انجمن ها، نشریات و تشکلات در حوزه های فرهنگی، اظهار کرد: دانشگاه منکر تلاش ها و فعالیت های شما دانشجویان نیست؛ شما دانشجویان به عنوان سربازان فرهنگی، بار سنگینی را در این حوزه از دوش معاونت دانشجویی و فرهنگی برداشته اید؛ اما در حال حاضر با توجه به شرایط موجود، دانشگاه توانایی رفع تمامی مشکلات را ندارد. 

دکتر اختری، ریاست دانشگاه، در پایان سخنان خود تصریح کرد: با شرایط حال حاضر ما باید اختلاف ها و کاستی ها را کنار بگذاریم و هم مسیر و هم فکر به سوی هدف یکسان خود که آن بهبود شرایط کنونی دانشگاه می باشد، قدم برداریم.

به گزارش این روابط عمومی؛ در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا محبی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، ضمن خوشامدگویی و گرامیداشت فرارسیدن روز دانشجو، عنوان کرد: روز دانشجو همانند توصیه خداوند به پیامبر اکرم (ص): که ای پیامبر از کافران اطلاعت نکن بلکه با آنها در جهاد باشد، روز مبارزه با کافران و حکومت آنان تلقی می شود.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه، تشریح کرد: به همان اندازه که آلودگی هوا بر جسم ما اثر می گذارد، آلودگی فرهنگی نیز به مراتب روح ما را تضعیف می کند. ایشان در ادامه فعالیت های فرهنگی را به عنوان یک فعالیت دینی عنوان کرد که بنی آدم به خاطر آن مورد تکریم قرار می گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا محبی، مسئول نهاد رهبری دانشگاه، در پایان سخنان خود، ضمن بیان اینکه ماموریت دانشگاه علاوه بر علم آموزی، فعالیت های فرهنگی نیزمی باشد، اظهار امیدواری کرد در آینده شاهد تلاش بیشتر دانشجویان در حوزه فرهنگی و اجتماعی باشیم.

گفتنی است؛ در ادامه این مراسم، به قید قرعه به 8 نفر از حاضرین در مراسم، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا شد و در خاتمه نیز از دانشجویان فعال دانشجویی و فرهنگی و همچنین سرکار خانم مهندس پزد به پاس زحمات ایشان در حوزه انجمن های علمی با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.

 

 

 

 

 

سوالی دارید؟