نشست هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان با مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه

با هدف پایش و رسیدگی به کیفیت آموزش عالی، نشستی با حضور هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان و جمعی از مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه به میزبانی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز سه شنبه ۳ اسفند ماه ۱۴۰۰، نشستی با حضور دکتر جعفری، ریاست نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان و همچنین سرپرست و جمعی از مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف پایش و رسیدگی به کیفیت آموزش عالی در سالن جلسات شهید حاج قاسم سلیمانی این دانشگاه برگزار شد.
بنابراین گزارش در ابتدای این نشست، دکتر علیرضا دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوشامد گویی با بیان اینکه اهداف هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان با چشم انداز های دانشگاه ها همسو می باشد، عنوان کرد: این هیأت به عنوان صدای رسا و آیینه تمام نمای آموزش عالی، می تواند با شناسایی نقاط قوت و ضعف دانشگاه های استان به مرتفع کردن مشکلات و دغدغه ها آن ها کمک کند.
ایشان با اشاره به اینکه دانشگاه صنعتی کرمانشاه با توجه به ظرفیت و پتانسیل هایش قابلیت آن را دارد که به یک دانشگاه پیشرو در صنعت و پژوهش تبدیل شود؛ از اعضای هیأت نظارت، ارزیابی و کیفیت آموزش عالی استان خواست با مهیا کردن شرایط و همچنین مرتفع کردن کاستی ها، یاری رسان این دانشگاه باشند.
در ادامه دکتر جعفری، ریاست نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشگاهیان نخبه دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با بیان اینکه نظارت و ارزیابی در نظام مطبوع از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد، اهمیت این امر را نیز در نظام آموزش عالی دو چندان معرفی نمود و یادآور شد: مرکز نظارت و ارزیابی به منظور تحقق اهداف آموزش عالی و آگاهی از نارسایی ها و نقاط ضعف و قوت هر مرکز، نمایندگانی را به همین منظور در مراکز آموزش عالی استان به کار گرفته است که به کمک آن بتواند، تصمیم گیران و سیاست گذاران را در جهت بهبود اهداف جامعه هدف یاری نماید.
این مقام مسئول با بیان اینکه هدف از نظارت و ارزیابی دانشگاه ها، حفظ و ارتقای آموزش عالی می باشد، خاطر نشان ساخت که هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان در این خصوص سعی کرده است به کمک دیگر اعضاء، با هدف نیل به سوی چشم انداز های تبیین شده، سند راهبردی را با عنوان آمایش آموزش عالی ایجاد نماید که به کمک آن بتواند با شناسایی نقاط قوت و ضعف به تحقق چشم اندازه های آموزش عالی کشور کمک کند.
دکتر جعغری در پایان با تاکید بر اینکه سیاست کلی هیأت نظارت آن است که مراکز آموزش عالی استان را به سوی دانشگاه های نسل سه و چهار دنیا سوق بدهد از کلیه مسئولین مراکز آموزش عالی، بخصوص اعضای جوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه خواست که یاری رسان این هیأت در رسیدن به جامعه هدف باشند.
در ادامه دکتر حشمتی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوشامدگویی با ارائه گزارشی به تشریح نکات آموزشی دانشگاه از جمله؛ تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه، وضعیت اعضای هیأت علمی، تعداد اساتید مدعو، تعداد دانشجویان ورودی جدید سال 1400، پذیرفته شدگان در مقاطع تحصیلی بالاتر، شرایط آموزش مجازی، سامانه های مجازی دانشگاه، اطلاعات آماری آموزش دانشگاه در زمان فراگیری ویروس کرونا، قوانین و مقررات آموزش مجازی و سایر موارد پرداخت.
گفتنی است در پایان این نشست، دکتر جعفری، ریاست نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان به اتفاق جمعی از مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه از فضاهای آموزشی و آزمایشگاه ها و کارگاه های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه بازدید به عمل آورد.