شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۵/۰۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در سی و یکمین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشجویی کشور که با حضور دکتر صدیقی، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، در روز چهارشنبه 1 مرداد ماه 99 به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار گردید، مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه برای ششمین سال متوالی به عنوان مرکز مشاوره برتر کشور در سال 98 برگزیده شد.

بنابراین گزارش؛ رستمی بینا، مسئول مرکز مشاوره دانشگاه با اعلام این خبر افزود: در این گردهمایی که با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و مراکز و مؤسسات آموزش عالی کشور با هدف هماهنگی مراکز مشاوره دانشجویی سراسر کشور و تشریح برنامه‌های پیشبینی شده دفتر مشاوره و سلامت و نیز ارائه گزارش از برنامه های انجام شده در یکسال گذشته به صورت مجازی برگزار گردید، بر اساس امتیاز دهی تیم ارزیابی دفتر کل مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در زمینه های چون کمی و کیفی اقدامات، توان و تخصص، مسئولیت پذیری بالا، پژوهش و بررسی های علمی، خلاقیت و نو آوری و ... مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه با کسب بالاترین امتیاز برای ششمین سال متوالی به عنوان مرکز مشاوره برتر کشور در سال 98 برگزیده شد.

گفتنی است؛ در پایان علی رستمی بینا، مسئول مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن تقدیر از حمایت های ریاست و معاونت دانشجویی دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که در سال های آتی همچنان شاهد افتخار آفرینی مرکز مشاوره دانشگاه باشیم.