شنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۴/۲۴

برگزاری جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری و موسسات تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری و موسسات تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با عنوان "دانشگاه سبز – روابط عمومی سبز"، روز دوشنبه 23 تیرماه 1399، با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین برخی از معاونین و مسئولان وزارتخانه به صورت مجازی در سالن همایش‌های شهدای جهاد علمی این وزارت برگزار شد.

بنابراین گزارش؛ در این جشنواره مجازی که با حضور مدیران روابط عمومی ها برگزار گردید، دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه روابط عمومی‌ها بازوی دانشگاه‌ها هستند، عنوان کرد: یکی از وظایف روابط عمومی ها اطلاع رسانی دستاودهای علمی و فناوری کشور در عرصه بین المللی است و برای کسب اطلاع از این دستاوردها باید به سراغ مجموعه های علمی برویم و اطلاعات جدید را بگیریم و در اختیار عموم قرار دهیم. این اقدام موجب خرسندی اساتید و محققان خواهد شد هر چند انتظار این کار را نداشته باشند.

وزیر علوم در ادامه با اشاره به اینکه علاقه و انگیزه در کار محور اصلی موفقیت ها است و باید آن را تقویت کرد، افزود: محیط های آکادمیک ویژگی های خاص خود را دارد و معمولاً استادان و محققان برای تبلیغ و نمایش آنچه به دست آورده اند، علاقه زیادی ندارند و مشغله کاری آنها به این صورت است که مستمر در حال کارهای جدید هستند.

دکتر غلامی با تاکید به اینکه در دانشگاه‌ها نیز برای جلوگیری از آسیب دیدن به اجبار به سوی فناوری اطلاعات روی آوردیم، اظهار داشت: روابط عمومی ها همیشه نقش تاثیر گذار داشته اند به خصوص در دوران کرونایی که حضور دانشجویان در دانشگاه ها کم‌رنگ شده و القای اینکه در دانشگاه ها هیچ خبر خاصی نیست، در اینجا نقش عملکرد روابط عمومی پر اهمیت است تا با اطلاع رسانی فعالیت های انجام گرفته در دانشگاه ها در این ایام، خبر تعطیلی دانشگاه ها را بی اثر و خنثی کند. در دوران شیوع کرونا دانشگاه‌ها باز بوده و به فعالیت ادامه می دادند و تنها شکل آموزش از آموزش حضوری به آموزش مجازی و الکترونیک تغییر یافت و این به معنای تعطیلی دانشگاه نیست.

وی با اشاره به شعار جشنواره مبنی بر «دانشگاه سبز؛ روابط عمومی سبز» روابط عمومی‌ها را بازوی تحقق مدیریت سبز در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی عنوان کرد و گفت: اثر گذاری روابط عمومی ها به صورت فردی و جمعی قابل احصاء و قابل انتظار است، البته ستاد وزارت علوم پشتیبانی برنامه های کلان را در پیش دارد و اداره کل روابط عمومی وزارت علوم باید خانواده آموزش عالی را همانند یک نخ تسبیح کنار هم نگه دارد.

وزیر علوم در بخش دیگر سخنان خود برگزاری جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری و موسسات تابعه وزارت علوم را «اقدامی خوب و مناسب توصیف کرد» و خاطرنشان کرد: استفاده از فضای مجازی صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ها را در پی دارد که باید در فضای جدید بیش از گذشته در دستور کار روابط عمومی‌ها در مجموعه آموزش عای کشور قرار گیرد.

در ادامه دکتر علیرضا عبداللهی نژاد مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به اهداف این جشنواره از جمله معرفی و تقدیر از روابط عمومی‌های فعال، خلاق و اثرگذار، ترویج فرهنگ مصرف بهینه منابع در روابط عمومی‌ها در راستای مدیریت سبز، توانمند سازی، ایجاد انگیزه برای رقابتی سالم و ارتقای جایگاه روابط عمومی ها اشاره کرد و توضیحاتی در این خصوص ارائه نمود.

گفتنی است در خاتمه این جشنواره مجازی، در آئینی که با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران ارشد این وزارت در محل سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، برگزیدگان «جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری کشور» معرفی و تجلیل شدند.