جمعه ۱۷ مرداد ۱۳۹۹

۱۳۹۹/۰۴/۰۷

آغاز امتحانات الکترونیکی پایان ترم دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ امتحانات پایان ترم دانشگاه، با حضور مسئولین وکارکنان واحد آموزش و همچنین کارکنان واحد فناوری اطلاعات دانشگاه با حفظ پروتکل های بهداشتی به صورت الکترونیکی در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه (سردار شهید قاسم سلیمانی) آغاز گردید.

بنابراین گزارش؛ دکتر فتحی، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: امتحانات در شرایطی آغاز گردید که قبل از آن سعی شد در قالب آموزش های مجازی و همچنین اخبار و اطلاعیه های آموزشی، دانشجو را با روند کامل امتحانات الکترونیکی آشنا و تمامی دغدغه ها و مشکلات آن ها را مرتفع کنیم تا دانشجو در زمان برگزاری امتحانات مجازی با مشکلی مواجه نشود. ایشان همچنین ادامه داد در قالب وبینارهای آموزشی نیز، برای اساتید دانشگاه علاوه بر آموزش، نکات مختلف چگونگی ایجاد یک آزمون در قالب چند نمونه آزمون الکترونیکی ایجاد شد تا از این طریق نیز به برگزاری هر چه بهتر امتحانات و رفع دغدغه ها کمک شود.

این مقام مسئول در دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان، تصریح کرد: اساتید دانشگاه در روزی هایی که آزمون الکترونیکی دروس آن ها دایر می گردد در محل برگزاری آزمون حضور دارند تا مشکلات احتمالی پیش آمده را برطرف کنند. ایشان همچنین بیان کرد: این امتحانات از روز شنبه ۷ تیر ماه تا سه شنبه ۲۴ تیرماه ۹۹ ، هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۲۰:۳۰ به طول می انجامد و امید می رود به عنوان اولین تجربه آزمون الکترونیکی در دانشگاه، شاهد برگزاری هرچه بهتر آن باشیم.

بر مبنای این گزارش، دکتر فتحی، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در پایان یاد آور شد: دانشجویان می توانند برای پاسخ به سئوالات آزمون پایان ترم از طریق سامانه آزمون مجازی azmoon.kut.ac.ir  یا ایمیل اساتید و در مواردی از طریق پیام رسان whatsapp اقدام نمایند.