رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نشست خبری خود با خبرگزاری ایسنا به تشریح برنامه های راهبردی دانشگاه در سال جدید پرداخت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز سه شنبه 10 مهرماه 1397، در نشست خبری که با حضور دکتر بادکو، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی، خانم دکتر خان احمدی، سرپرست پارک علم و فناوری و دکتر آزادی، معاونت فناوری پارک علم و فناوری استان برگزار گردید، دکتر اختری، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه به تشریح برنامه های راهبردی دانشگاه در سال جدید پرداخت.
بنابراین گزارش در ابتدای این گفتگو دکتر اختری، رئیس دانشگاه، ضمن تبریک سال جدید تحصیلی به کلیه دست اندرکاران آموزشی و پژوهشی، بیان کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه با تمام فراز و نشیب هایی که در مسیر حرکت خود داشته است، سعی کرده در سال جدید با ارائه برنامه های راهبردی مدون به سوی اهداف آموزشی و پژوهشی خود به صورت جدی تر گام بردارد..
دکتر اختری با بیان اینکه در دانشگاه صنعتی کرمانشاه شاهد حضوراساتید نخبه ای هستیم که بدون هیچ گونه پشتوانه مالی، تمام تلاش خود را در جهت اجرای شدن طرح های پژوهشی به کار می گیرند، عنوان کرد: در برنامه های راهبردی سال جدید با کیفی سازی دانشگاه، سعی شده است به اساتید این فرصت داده شود که در کنار مشکلات موجود، لااقل دغدغه اجرایی شدن طرح های پژوهشی خود را نداشته باشند. لذا در همین راستا دانشگاه به هر استادی که در زمینه طرح های پژوهشی نسبت به بقیه پرکارتر باشد، کانکس هایی مجهز به تمامی امکانات پژوهشی تحویل می دهد تا بتواند بدون هیچ گونه محدودیتی، شبانه روز از آن ها در جهت اجرایی شدن طرح های خود استفاده نماید.
در ادامه رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن اشاره به همکاری دانشگاه و پارک علم و فناوری در زمینه تجاری سازی برخی از طرح های پژوهشی، در خصوص همکاری مراکز آموزشی پژوهشی غرب کشور اظهار کرد: این همکاری و همیاری باعث می شود، مرز بین دانشگاه ها از بین رفته و دانشجویان با کمک هم، طرح های خود را اجرایی کرده و نگذارند سرمایه های کشور از بین رود.
دکتر اختری در ادامه اضافه کرد: تا سال 1400 براساس برنامه های راهبردی دانشگاه، ما شاهد ورود 7 رشته در مقطع کارشناسی و 3 رشته در مقطع کارشناسی ارشد به این دانشگاه هستیم که این رشته ها در غرب کشور همگی جدید و آینده ساز می باشند. به عنوان مثال با توجه به جنگل های وسیعی درختان بلوط که در کشور ما وجود دارد می توانیم با ایجاد رشته صنایع چوپ و تربیت دانشجویان این رشته در غرب کشور به یک قطب در زمینه صنایع چوب تبدیل شویم.
ایشان در ادامه این گفتگو ضمن بیان اینکه در سال جدید دانشگاه صنعتی کرمانشاه این افتخار را داشته که به یک دانشگاه بین الملی تبدیل شود، تصریح کرد: این دانشگاه در سال 97 در مقطع کارشناسی ارشد از سهمیه جذب حدود 20 سهمیه دانشجوی بین المللی برخوردار گردیده که امید می رود در رشته راه آهن تعداد این دانشجویان بیشتر باشد.
دکتر اختری، رئیس دانشگاه، ضمن اشاره به ترقی و پیشرفت دانشگاه صنعتی کرمانشاه از لحاظ کیفی سازی، افزود: در رتبه بندی های صورت گرفته، دانشگاه صنعتی کرمانشاه در جایگاه خوبی در مقایسه با دانشگاه های هم تراز خود قرار دارد. ایشان ادامه داد: در کنکور سراسری ارشد 97، دانشجویان دانشگاه رتبه های خوبی را کسب کردند و توانستند در دانشگاه های معتبر کشور و همچنین خود دانشگاه صنعتی کرمانشاه پذیرفته شوند.
در خاتمه دکتر اختری تعداد دانشجویان ورودی جدید 97 به این دانشگاه را در مقطع کارشناسی حدود 320 نفر و در مقطع کارشناسی ارشد حدود 120 نفر عنوان کرد و همچنین در خصوص اعلام نیاز امریه سربازی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، یادآور شد: به منظور استفاده بهینه و اصولی از توانمندی دانش آموختگان دانشگاهی، مقرر شده است که از دانش آموختگان مقطع ارشد در آزمایشگاه ها و دانش آموختگان در مقطع دکتری در زمینه تدریس مرتبط با رشته تحصیلی به عنوان امریه سربازی استفاده شود.