برگزاری نشست هماندیشی مسئولین استان، معاونین و مدیران دانشجویی و فرهنگی دانشگاههای استان و مسئولین خوابگاه های خودگردان در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در راستای تبیین سیاستهای کلان و برنامههای راهبردی در خصوص فعالیتها و عملکردهای فرهنگی در خوابگاههای دانشجویی، روز چهارشنبه 29 آبان ماه 98، نشست هماندیشی با حضور ریاست، معاونت و مدیران دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین معاونین و مدیران دانشجویی و فرهنگی دانشگاه های استان و مسئولین خوابگاه های خودگردان دانشجویی در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار گردید.
بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست که با حضور آقای کرمی، رئیس دبیرخانه کمیسیون دانشجویی شورای تامین استان، برگزار گردید، دکتر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوش آمدگویی به میهمانان و تاکید بر فعالیت های فرهنگی و مذهبی در خوابگاهها، بیان کرد: اگر بخواهیم در این زمینهها صرفا به شرایط مالی نگاه کنیم حتم به یقین با وجود شرایط اقتصادی و تخصیص بودجه دانشگاه ها نمیتوانیم در زمینه های فرهنگی و مذهبی کاری انجام بدهیم.
ایشان ضمن اشاره به اینکه فعالیتهای مذهبی در خوابگاهها را می توان با کمترین هزینه یا عدم هزینه برگزار کرد، عنوان کرد: معاونین و مسئولین میتوانند با یک تعامل سازنده بدون کمک هزینههای مالی، اقدامات خوبی را در راستای فعالیتها و برنامههای فرهنگی و مذهبی در خوابگاهها انجام بدهند چراکه برگزاری مراسم مذهبی جز اهدنا الصراط المستقیم هیچ هزینهای ندارد.
ریاست دانشگاه در ادامه عنوان کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه با توجه به تخصیص بودجه خود، در تبیین سیاست ها و برنامه های فرهنگی سعی کرده است در تمام مراسمات فرهنگی، مذهبی و صنفی – رفاهی همراه با دانشجویی باشد که در حال حاضر از خانواده و محل سکونتش دور می باشد.
دکتر اختری در پایان سخنان خود، یادآور شد: اگر با کمک مسئولین و مدیران خوابگاه های خودگردان بتوانیم یک شهرک خوابگاهی حفاظت شده با حداقل امکانات صنفی – رفاهی بسازیم نه تنها دانشگاه صنعتی کرمانشاه بلکه دانشگاه های دیگر کشور نیز نیاز به هیچ خوابگاه مستقلی ندارند. ایشان در ادامه اظهار امیدواری نمود در آینده با کمک و همیاری و تعامل مسئولین و معاونین استانی، در تمامی زمینه ها چه آموزشی و چه مذهبی شرایطهای ایده الی را برای یک دانشجو فراهم کنیم.
در ادامه نشست؛ معاونین و مدیران دانشجویی و فرهنگی دانشگاه های استان توضیحاتی را در خصوص سیاست ها، برنامه ها و عملکرد های خود در راستایی برنامه های فرهنگی، مذهبی، صنفی – رفاهی و کارگاه های آسیب شناسی ارائه دادند.
همچنین در ادامه مدیران خوابگاه های خودگردان نیز ضمن ارائه فعالیت های فرهنگی خود در خصوص دغدغه ها و معضلاتی که در ارتباط با دانشجویان با آن مواجه هستند بخصوص آسیب های اجتماعی و مصرف مواد مخدر مطالبی را بیان کردند.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین محبی مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن بیان برنامه ها مناسبتی و اقدامات مذهبی این نهاد در خوابگاه های خود گردان، بیان کرد: وظیفه نهاد رهبری در ابتدا همراه شدن با دانشجویان می باشد تا از این طریق مشکلات آن ها را شناسایی و در جهت مرتفع کردن آن ها قدم بردارد.
ایشان ضمن اشاره به اینکه تمامی دانشجویان به حکم قرآن برادر و خواهر دینی ما هستند، بیان کرد: خیلی از دانشجویان ما در خصوص معضلات داروهای مخدر واقعا آموزشی ندیده اند و فکر می کنند داروهای که استفاده می کنند هیچ گونه عوارضی در پی نخواهد داشت و این وظیفه ما مسئولین می باشد که عوارض و عواقب این داروها را به آن ها متذکر شویم.
به گزارش روابط عمومی این دانشگاه در ادامه دکتر محدثی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن خوشامدگویی در خصوص نگرانی ها و دغدغه های مدیران خوابگاه های خود گردان، بیان کرد: واقعیت امر آن است که بخشی از این نگرانی ها را باید در محیط دانشگاه رفع و بخش دیگر را خود مدیران خوابگاه های خود گردان بایستی مرتفع کنند.
ایشان همچنین بیان کرد: با توجه به مشکلات، دغدغه ها و آسیب های اجتماعی، دانشگاه ها موظفند به نسبت تخصیص بودجه خود، سیاست ها و برنامه های فرهنگی خود را در اولویت قرار بدهند.
در ادامه دکتر عازمی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه رازی ضمن تقدیر از ریاست دانشگاه و میزبانی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، با تاکید بر اینکه مشکلات و معضلاتی که مدیران خوابگاه های خود گردان دانشجویی در خصوص دانشجویان با آن مواجه هستند برای ما قابل درک می باشد، بیان کرد: با برگزاری چنین نشست های هم اندیشی ما می توانیم به یک تعامل سازنده برسیم و با کمک آن مشکلات و دغدغه های خوابگاه ها را مرتفع کنیم.
ایشان در خصوص آسیب ها و معضلات اعتیاد، بیان کرد: در این زمینه از مسئولین خوابگاه های خود گردان انتظار می رود در شناسایی عوامل ایجاد کننده این آسیب ها به دانشگاه کمک کنند که معاونین و مسئولین دانشگاه ها بتوانند به کمک آن زود تر در این خصوص اقدام کنند.
دکتر عازمی در پایان در خصوص دغدغه های و مشکلات معاونین و مدیران دانشجویی و فرهنگی و به خصوص مسئولین خوابگاههای خودگردان، تصریح کرد: در شورای نظارت حتم به یقین به تمام این مشکلات فرهنگی رسیدگی میشود.
در خاتمه نیز آقای کرمی، رئیس دبیرخانه کمسیون دانشجویی شورای تامین استان، ضمن تقدیر از ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه که همواره مانند یک پدر دلسوز برای دانشجویان تلاش میکنند، بیان کرد: در اسرع وقت مشکلات و دغدغه های معاونین دانشجویی و فرهنگی و همچنین مدیران خوابگاه های خود گردان دانشجویی در شورای تامین استان بررسی می شود.
گفتنی است در پایان این نشست فرم هایی جهت ارزیابی در اختیار مدیران خوابگاههای خود گردان قرار گرفت.