عقد تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و مجتمع کشت و صنعت روژین تاک
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در پی بازدید گروهی از مسئولین و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از مجتمع کشت و صنعت روژین تاک که با هدف تعامل بین صنعت و دانشگاه و استفاده مشترک از قابلیت های طرفین در روز سه شنبه 4 تیرماه 1398 صورت پذیرفت، تفاهم نامه ای به منظور ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های آموزشی – پژوهشی مابین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و مجتمع کشت و صنعت روژین تاک منعقد گردید.
بنابراین گزارش؛ در ابتدا این نشست، مهندس جهانگیری مدیر بخش کشاورزی مجتمع روژین تاک، ضمن بیان توضیحاتی در خصوص تاریخچه، چرخه تولید محصولات، قسمت های مختلف مجتمع، دستگاه ها و تعداد پرسنل مجتمع، به تشریح عملکرد روژین تاک از جمله عقد قرار داد تضمینی، تأمین نشأء و بذر مورد نیاز کشاورز، نظارت بر اراضی کشاورزان و ارائه توصیه های لازم، برگزاری کلاس های آموزشی و بروشورهای آموزشی، کنترل کیفیت محصولات خریداری شده از کشاورز، تأسیس کلینیک حفظ نباتات و تغذیه گیاهی، طراحی و ساخت گلخانه های تولید نشأ، میزان گوجه خریداری شده از کشاورز با قیمت سطح قرارداد اراضی و ... پرداخت.
در ادامه دکتر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن بیان اینکه این بازدید با هدف شناسایی کاستی ها، نیازها و ارائه ایده ها برگزار گردید، عنوان کرد: دانشگاه می تواند با کمک امکانات و تربیت نیروی کارآمد و همچنین امکانات آزمایشگاهی خود به رفع برخی از کاستی های مجتمع کمک نماید.
ایشان در ادامه ضمن تأکید بر اینکه یک پروژه زمانی به بهره برداری کامل می رسد که در کنار آن، نیروی متخصص و با تجربه وجود داشته باشد، بیان کرد: حتم به یقین از درون دانشگاه ها نیروی جوان و کارآمد بیرون خواهد آمد؛ اما این نیروی کارآمد زمانی در کنار تخصص خود تجربه کسب می کند که وارد چرخه صنعت شود و مراکز صنعتی هم چون مجتمع صنعتی روژین تاک می توانند، آغاز این هدف کلان باشد.
ریاست دانشگاه در پایان سخنان خود، یادآور شد: در این بازدید ما شاهد یک ذهن خلاق در پشت فضای منظم و کارآمد مجتمع بودیم که این ذهن خلاق بدون شک نیاز به همراهی یک مرکز آموزشی دارد که نه تنها باعث پیشرفت یک مجتمع صنعتی شود بلکه باعث پیشبرد اهداف یک جامعه نیز گردد؛ امید می رود با عقد همکاری دو سویه این دو سازمان، در آینده شاهد همکاری های بیشتر صنعت و دانشگاه باشیم.
در ادامه مهندس عبدالله، مدیر عامل مجتمع صنعتی روژین تاک، چنین بیان نمود که مجتمع روژین تاک بدون شک یکی از بهترین ها در خاورمیانه می باشد که توانسته علاوه بر تولیدات مرغوب، با علم خود زمینه اشتغال زایی را نیز در غرب کشور هموار نماید.
ایشان همچنین عنوان کرد: بر اساس سیاست کاری مجتمع مبنی بر اشتغال زایی، سعی شده است زمین های خود مجتمع در اختیار پروژه های تحقیقاتی شرکت های کشاورزی در سراسر استان قرار گیرد که آن ها بتوانند در یک فضای کاری مناسب، تحقیقات خود را عملیاتی کنند و در مقابل محصولات مورد نیاز مجتمع از کشاورزانی تهیه شود که خود مجتمع به آن ها در خصوص کشاورزی مدرن دنیا آموزش دهد. ایشان همچنین اضافه کرد در حال حاضر سطح زیر کشت گوجه فرنگی در استان 6201 هکتار می باشد که عمدتاًً به آبیاری قطره ای مجهز می باشند.
مدیر عامل مجتمع روژین تاک در ادامه سخنان خود یادآور شد که مجتمع کشت و صنعت روژین تاک به عنوان یک نمونه اشتغال زایی در استان، نشان می دهد که هیچ کاری آسانتر از ایجاد اشتغال در استان نمی باشد به شرط آن که با برنامه و هدف جلو رفت.
مهندس عبدالله در ادامه، همکاری دوسویه مجتمع صنعتی روژین تاک و دانشگاه صنعتی کرمانشاه را یک الگو بیان کرد که به کمک آن نه تنها می توان باعث پیشبرد اهداف کلان یک جامعه شد، بلکه می توان یک الگو مناسبی را برای غرب کشور و در نهایت کل کشور ایجاد کرد.
گفتنی است؛ در پایان این نشست، مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه با همراهی مدیر عامل، مدیر بخش کشاورزی و دیگر مدیران این مجتمع از بخش های مختلف مجتمع کشت و صنعت روژین تاک بازدید علمی به عمل آوردند و در کنار آن طرح ها و ایده های خود را نیز بازگو کردند.