پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳

اخبار دانشگاه

مشاهده همه
۱۳۹۸/۰۱/۲۱

برگزاری نشستی تحت عنوان بررسی امور جاری و برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال 1398

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ روز سه شنبه 20 فروردین ماه 1398، نشستی تحت عنوان بررسی امور جاری و برنامه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در سال 1398 با تأکید بر توسعه روابط بین الملل، با حضور ریاست، هیأت رئیسه و اعضای هیأت علمی در سالن جلسات حوزه ریاست برگزار گردید.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست دکتر اختری ریاست دانشگاه، ضمن تأکید بر بین المللی شدن این دانشگاه، بیان کرد: در برنامه های راهبردی آموزشی و پژوهشی سال جدید دانشگاه، بیشتر از قبل نیاز به تلاش مجدانه اعضای هیأت علمی می باشد.

ایشان در ادامه افزود: دانشگاه برای آن که بتواند در این جامعه ی علمی و هدفمند بین الملل، وجه بزرگی را کسب کند، نیاز دارد از لحاظ رتبه بندی به مراتب بالاتری صعود کند که این مهم، جز با مشارکت اعضای هیأت علمی و دیگر مسئولین دانشگاه میسر نمی گردد.

ریاست دانشگاه در پایان سخنان خود، یادآور شد: هدف دانشگاه صنعتی کرمانشاه از ورود به عرصه بین المللی، صرفاً درآمدزایی نمی باشد، بلکه از مهمترین اولویت‌های این دانشگاه ارتقا رتبه در سطح ملی و بین المللی است،

در ادامه دکتر نادری، رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، ضمن تشکر از تلاش ها و زحمات کلیه اعضاء در پیشبرد اهداف دانشگاه، ارتباط با دانشگاه های اقلیم کردستان را آغاز راه دانشگاه صنعتی کرمانشاه به سوی اهداف بین المللی دانست و تشریح کرد: در حال حاضر دانشگاه صنعتی باید نسبت به موقعیت کنونی و شاخص های خود در حیطه بین المللی گام بردارد؛ ولی این شرایط به این معنی نیست که قابلیت رشد سریع را نمی تواند داشته باشد.

ایشان در خصوص بازدید اخیر ریاست و مسئولین دانشگاه از دانشگاه های اقلیم کردستان، تصریح کرد: شرایط و قابلیت دانشگاه صنعتی کرمانشاه به گونه ای بود که به سرعت منجر به امضای یک تفاهم نامه با دانشگاه پلی تکنیک اربیل و قول همکاری و موافقت امضای تفاهم نامه با سه دانشگاه دیگر گردید.

در ادامه این نشست، دکتر جلالی، مدیر پژوهشی دانشگاه و دکتر امیری، مدیر گروه مهندسی صنایع دانشگاه، در خصوص مسائل آموزشی و پژوهشی و نقاط قوت و ضعف دانشگاه های اقلیم کردستان توضیحاتی را ارائه دادند.

این دو عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، عنوان نمودند که دوره های کوتاه مدت، تبادل استاد و دانشجو، کنفرانس های مشترک، انجام پایان نامه مشترک، برگزاری همایش های مشترک، جذب دانشجوی بین المللی و انجام پروژه صنعتی مشترک از جمله زمینه های آموزشی و پژوهشی می باشند که دانشگاه صنعتی کرمانشاه و دانشگاه های اقلیم کردستان بر اساس آن ها به توافق رسیدند.

 

سوالی دارید؟