پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳

اخبار دانشگاه

مشاهده همه
۱۳۹۷/۱۰/۲۶

نشست گسترش ارتباط و همکاری دانشگاه صنعتی کرمانشاه با شرکت نفت و گاز غرب و شرکت نفت مناطق مرکزی

به منظور بهره گیری و ارتباط مؤثر صنعت و دانشگاه در روز سه شنبه 25 دی ماه 1397 جلسه ای با حضور ریاست و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و مدیران شرکت نفت و گاز غرب و شرکت نفت مناطق مرکزی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه این نشست با حضور ریاست، مسئولین و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، جناب آقای مهندس سعید ناصری پور مدیر عامل شرکت نفت و گاز غرب، جناب آقای مهندس سید عباس ضیائی ریاست پژوهش و فناوری شرکت نفت مناطق مرکزی و هیأت همراه برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر علی اکبر اختری ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه ضمن خیر مقدم به میهمانان با اشاره به "نیاز متقابل دانشگاه و صنعت به یکدیگر" گفت: این جلسه می تواند فتح بابی برای همکاری های مستمر، سودمند و هدفمند جهت ارتقاء و تکمیل دو حوزه دانشگاه و صنعت نفت و گاز باشد. نیاز صنعت به تخصص دانشگاهیان و نیاز دانشگاه به تجربیات صنعت می تواند زمینه ساز تعامل پایدار و سازنده در این خصوص باشد.

وی همچنین یادآور شد: محوربندی پروژه ها و معرفی الویت های پژوهشی به اعضای هیأت علمی و دانشجویان می تواند سبب بهبود روند حل مشکلات و کاهش اتلاف وقت و انرژی در این زمینه باشد.

در ادامه ی جلسه مهندس ناصری پور مدیر عامل شرکت نفت و گاز ضمن ابراز خرسندی بدلیل حضور در جمع دانشگاهیان دانشگاه صنعتی کرمانشاه به معرفی شرکت بهره برداری نفت و گاز پرداخت.

ایشان ظرفیت صنعت نفت و گاز را فرصتی برای توسعه­ ی این شرکت دانسته و افزود : وجود افراد آشنا با کار حرفه ای در صنایع بالادستی در این حوزه و وجود متخصصان دانشگاهی با پتانسیل های علمی بسیار مطلوب می تواند گره گشای بسیاری از مشکلات کشور در این زمینه شود.

مدیر عامل شرکت نفت و گاز در پایان سخنان خود با اشاره به ظرفیت های علمی مطلوب دانشگاه صنعتی کرمانشاه خواستار ارتباط بیشتر، گسترش همکاری های دو جانبه، انجام بازدیدهای علمی و انعقاد تفاهم نامه های علمی ، آموزشی و پژوهشی در زمینه های مرتبط شد.

در ادامه­ ی نشست مهندس ضیائی ریاست پژوهش و فناوری شرکت نفت مناطق مرکزی  نیز با تأکید بر الگو برداری از ارتباط دانشگاه و صنعت در کشورهای توسعه یافته افزود: مداومت بر حفظ ارتباط دانشگاه با صنعت، اشراف بر این ارتباطات و رونوشت برداری، تکیه بر کار سیستماتیک و نظام مند، انجام پروژه های پژوهشی، کارآموزی و پایان نامه ها به جهت آمادگی دانشجویان برای ورود به صنعت، باعث پیشرفت های حداکثری و حرکت به سمت جلو می شود.

به گزارش این روابط عمومی، در ادامه دکتر سید کمال جلالی مدیر پژوهش دانشگاه صنعتی کرمانشاه به معرفی دانشگاه، فضاها و امکانات، آزمایشگاه مرکزی و شرح مختصری از تعدادی از طرح های پژوهشی اخیر اعضای هیأت علمی این دانشگاه پرداخت و سپس آقایان دکتر فرزاد امیری، دکتر حامد رشیدی و دکتر غلامحسین روشنی در این جلسه برخی از طرح های پژوهشی صنعت محور خود را بصورت اجمالی ارائه نمودند.

در پایان جلسه از فضاهای علمی آموزشی، دانشکده ها، آزمایشگاه ها و کارگاه ها بازدید به عمل آمد.

سوالی دارید؟