سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳

۱۴۰۳/۰۳/۰۶

اجتماع دانشگاهیان استان کرمانشاه در گرامیداشت شهید جمهور آیت الله دکتر رئیسی و همراهان ایشان در دانشگاه رازی

مراسم گرامیداشت هفتمین روز درگذشت رئیس جمهور شهید سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین غفوری در دانشگاه رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مراسم گرامیداشت شهادت حضرت آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور مردمی و محبوب کشورمان و همراهان ایشان، 5 خرداد ماه 1403 با حضور دانشگاهیان سراسر استان کرمانشاه، در مسجد حضرت امام خمینی(ره) دانشگاه رازی برگزار گردید.

این اجتماع معنوی پس از اقامه نماز ظهر و عصر به امامت حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حبیب‌الله غفوری؛ نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه و به دعوت رؤسای دانشگاه‌ها و دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان صورت گرفت.