چهارشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۲

۱۴۰۲/۰۵/۰۸

اخبار کوتاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دکتر علیرضا دودمان تیپی، رئیس دانشگاه:

در اجلاس روسای دانشگاه های کشور که با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در موسسه استنادی علوم جهان اسلام شیراز برگزار گردید؛ در خصوص تبیین و تدوین آئین نامه های آموزشی و پژوهشی و استخدامی و رمز پیشرفت در امور پژوهش و فناوری، دستورالعمل گسترش تعاملات علمی و بین‌المللی و حمایت از دانشگاه ها به نکاتی اشاره شد.

دکتر مجید محدثی، معاون اداری و مالی دانشگاه:

دکتر محمد علی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و هیأت همراه ایشان با حضور در دانشگاه صنعتی کرمانشاه از نزدیک با مسئولین، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه دیدار و گفتگو کردند.

دکتر مهدی خزایی، ریاست دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه:

بر پایه گزارش آژانس رتبه‌بندی رار در سال ۲۰۲۳ میلادی، دانشگاه صنعتی کرمانشاه در میان موسسه های ایرانی در سیاهه ی موسسه‌های برتر، رتبه ۲۳ ملی و ۱۰۴۳ جهانی را در بین تمامی موسسات آموزشی کسب نموده است.

دکتر مهدی احمدی جیردهی، رئیس دانشکده مهندسی برق:

امسال بعد از گذشت چند سال از فعالیت آموزشی دانشگاه، توانستیم برای اولین سال تحصیلی به همت مسئولین اجرایی و آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ۵ دانشجو در مقطع دکتری و در رشته آموزشی مهندسی برق - قدرت را جذب کنیم.

دکتر شعیب خانمحمدی، رئیس دفتر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه:

به منظور ايجاد و گسترش همفكري و همكاري هاي آموزشي- پژوهشي و همچنین باتوجه به اهمیت ارتباط دانشگاه با صنایع استان، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و شرکت مدیریت تولید برق بیستون منعقد گردید.

حجت الاسلام والمسلمین محرابی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه:

همزمان با فرارسیدن دهه اول محرم، اولین روز از مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدلله حسین(ع) و یاران باوفای ایشان، با سخنرانی حضرت آیت الله علما و حضور جمع کثیری از اعضای فرهیخته دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نمازخانه این دانشگاه برگزار شد.

دکتر والهء شیدا، دانشیار گروه مهندسی شیمی دانشگاه:

با مدیریت انجمن علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه، جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی مهندسی شیمی گرایش محیط زیست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف آشنایی با درس مهندسی کنترل آلودگی هوا از ایستگاه پایش کیفی آلودگی هوا (زیبا پارک) اداره محیط زیست استان کرمانشاه بازدید کردند.

دکتر پریسا دارایی: عضو هیأت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه:

به همت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، به منظور آشنایی با مراحل، وسایل و امکانات مجتمع کشت و صنعت روژین تاک، جمعی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی از این مجتمع بازدید کردند.

دکتر وحید قاسمی: رئیس کتابخانه مرکزی و انتشارات دانشگاه:

اخیرا پنج عنوان کتاب توسط اعضای فرهیخته هیأت علمی دانشگاه؛ دکتر مهدی احمدی جیردهی، دکتر امين شهسوار، دکتر هدایت صبوری و امين شهسوار، دکتر وحید قاسمی و عباس رضایی، دکتر فرزاد امیری و دکتر مهدی خزائی تألیف و ترجمه گردید.

مهندس رضا ملکشاهی، مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:

به مناسبت روز دختر «ولادت حضرت معصومه (س)» نمایشگاه عفاف و حجاب با غرفه های فروشگاه لباس دخترانه، کتاب، گفت و گو و عکاسی به همت بسیج دانشجویی در دانشکده مهندسی دانشگاه برگزار شد.

رسول عابدینی، کارشناس مسئول هیأت امنای دانشگاه:

چهارمین نشست کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه های رازی و صنعتی کرمانشاه، تیرماه ۱۴۰۲ در محل سالن جلسات شهید حاج قاسم سلیمانی به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.