چهارشنبه ۰۲ اسفند ۱۴۰۲

۱۴۰۲/۰۴/۲۱

بازدید جمعی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی از مجتمع کشت و صنعت روژین تاک

به همت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، جمعی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی شیمی به سرپرستی دکتر پریسا دارایی از مجتمع کشت و صنعت روژین تاک بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه: در طی این بازدید علمی، ابتدا بخش تولید ظروف پلاستیکی توسط دانشجویان بازدید و توضیحاتی در خصوص جنس پلیمرهای به کار رفته و نوع تزریق و چاپ در محصولات ارائه شد. در بخش بعدی خط تولید رب گوجه فرنگی از ابتدای بارگیری گوجه فرنگی تا محصول نهایی و بسته بندی به طور کامل طی بازدید از هر بخش خط تولید شرح داده شد. در این بخش دانشجویان با فرآیند و تجهیزات مورد استفاده نظیر پمپ ها و مبدل ها آشنا شده و شرایط استریلیزاسیون و پاستوریزاسیون محصول را آموختند.

بنابراین گزارش؛ واحد تصفیه پساب کارخانه که مسئول تصفیه پساب واحدهای تولیدی و بازچرخانی آب تصفیه شده با هدف مصرف مجدد جهت شستشوی اولیه گوجه فرنگی و همچنین برجهای خنک کننده بود مورد بازدید قرار گرفت. این بخش مشتمل بر سه مرحله تصفیه بیولوژیک  بی هوازی و هوازی و سه حوضچه ته نشینی بود.

گفتنی است؛ بخش نهایی بازدید مربوط به واحد تولید قوطی کنسرو بود که با توضیحات کارشناس بخش در خصوص رنگ و روکشهای مورد استفاده و کلیات تبدیل ورق قلع اندود به قوطی های کنسرو و بارگیری،جهت مصرف در بخش بسته بندی تکمیل گردید.