شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۲

اخبار دانشگاه

مشاهده همه
۱۴۰۱/۱۰/۱۳

آیین تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

 

صبح روز دوشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۱، آیین تکریم حجت الاسلام والمسلمین محبی مسئول پیشین و معارفه حجت الاسلام والمسلمین محرابی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه با حضور جمعی از مسئولین استان و دانشگاه ها در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه ؛ در این مراسم که با حضور جمعی از اعضای دانشگاه آغاز گردید، دکتر علیرضا دودمان تیپی، رئیس دانشگاه ضمن خیر مقدم، در ابتدا در خصوص شأن و منزلت سردار حاج قاسم سلیمانی نکاتی عنوان نمود و بیان داشت که امروزه مسئولین دانشگاه ها باید امثال سلیمانی ها را الگو خود قرار دهند.

 

دکتر دودمان تیپی در ادامه ضمن مهم برشمردن نقش دانشگاه ها نسبت به شرایط سیاسی کشور، به تلاش دشمنان انقلاب در جهت گمراه کردن دانشجویان اشاره نمود و در این راستا تاکید کرد: بدون شک حضور نمایندگان نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها می تواند مانعی بر سر راه کسانی باشد که قصد گمراه کردن افکار دانشجویان را دارند.

ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه در پایان از زحمات حجت الاسلام والمسلمین محبی در جهت پیشبرد اهداف والای دانشگاه تقدیر نمود و برای حجت السلام والمسلمین محرابی آرزوی موفقیت نمود.

 

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین محبی. مسئول پیشین نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوشامدگویی به مسئولین استانی و تقدیر از اعضای دانشگاه، عنوان کرد: خداوند بر من منت و توفیقی عطا نمود که چند سالی را در خدمت دانشگاه صنعتی باشم و بهترین فعالیت ها و ارتباط دوستانه و صمیمانه با دانشجویان را در این مدت تجربه کنم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود دانشجویان این دانشگاه را جوانانی مومن، مذهبی و انقلابی عنوان داشت که فعالیت های فرهنگی و مذهبی خوبی را انجام می دهند.

 

و در آخر ایشان مقدم حجت الاسلام والمسلمین محرابی را به دانشگاه صنعتی کرمانشاه گرامی داشت و ابراز امیدواری نمود همکاری ایشان با این دانشگاه منشأ خیر و برکت برای استان و دانشگاه باشد.

 

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین میر احمدی، معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان ها نیز ضمن خدا قوت به مسئول پیشین و جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، گفت: ما طلبه ها باید قدر حضور در دانشگاه ها را بدانیم و افتخار ما آن باشد که در این محیط فرهنگی و آموزشی در کنار دیگر عزیزان ارتقا پیدا کنیم.

 ایشان همچنین به دامنه وظایف نهاد نمایندگان مقام معظم رهبری اشاره نمود و کار اساسی این بزرگواران را هدایت جوانان به سوی سعادت عنوان نمود.

 

حجت الاسلام والمسلمین میر احمدی در بخشی دیگری از سخنان خود به شخصیت والای سردار سلیمانی اشاره نمود که منش و اخلاق ایشان بر زندگی همه ما تاثیر گذار بوده است.

 

حجت الاسلام والمسلمین محرابی، مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه جوان صنعتی کرمانشاه، در ابتدا به فضایل و شخصیت سردار سلیمانی اشاره نمود و اخلاص، محبت به مردم و معرفت بالای ایشان را از مهمترین این فضایل دانست.

ایشان در ادامه به مفهوم و مراتب انسانیت از دیدگاه دین و قرآن اشاره نمود و همچنین به تشریح نکاتی در خصوص عقل، حیاء، معنا نگری و شجاعت در مراتب انسانی پرداخت.

 

حجت الاسلام والمسلمین محرابی در ادامه نهاد رهبری در دانشگاه را مرکز قدرت و منیت ندانست و تاکید کرد: نهاد رهبری مرکز صمیمیت، خرد جمعی و ارتباط درست با دانشجویان می باشد.

 

ایشان گزارشی را در خصوص فرآیند کاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ارائه نمود و ابراز امیدواری نمود به کمک دیگر اعضا بتوان محیطی رضایت مند، صمیمی و دوستانه ای را در دانشگاه ایجاد کرد.

 

در آخر مسئول نمایندگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی برای همه مسئولین به خصوص حجت الاسلام والمسلمین محبی آرزوی توفیق و سعادت نمود.

 

گفتنی است در پایان این مراسم با حضور مسئولین دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان و جمعی از مسئولین استان و دانشگاه با اهدای لوح یاد بود از زحمات حجت الاسلام والمسلمین محبی تقدیر شد و در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین محبی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه صنعتی کرمانشاه تودیع و حجت الاسلام والمسلمین محرابی به عنوان جایگزین وی معارفه شد.

 

📷جهت مشاهده گزارش تصویری مراسم کلیک نمایید

 

 

سوالی دارید؟