شنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

۱۴۰۱/۰۸/۰۹

تشکیل کمیته ویژه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به همت مدیریت طرح و برنامه دانشگاه صنعتی کرمانشاه، نشست کمیته ویژه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه در سالن جلسات شهید حاج قاسم سلیمانی حوزه ریاست این دانشگاه با حضور اعضای این کمیته برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در این نشست که روز سه شنبه ۳ آبان ماه ۱۴۰۱ با حضور اعضای این کمیته؛ دکتر علیرضا دودمان تیپی، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دکتر مجید محدثی، دکتر صبحی بنی اردلانی، دکتر سهراب فتحی، دکتر مهدی احمدی، دکتر امید رشیدیان، مسعود محبی، مجید دایی چینی، شهرام صالحی، مهندس شریفیان، از دیگر اعضای این دانشگاه و همچنین مهندس نادر نورایی، مسئول پیگیری های مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه برگزار شد، ابتدا کلیات مصوبات سفر ریاست جمهور مورد بررسی و سپس وظایف هر عضو مشخص شد.

بنابراین گزارش در ابتدای این نشست، مهندس نادر نورایی، مسئول پیگیری های مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه، با تاکید بر نتیجه و مصوبات خوب سفر پر خیر و برکت ریاست جمهوری در استان، عنوان کرد: اعضا به عنوان اولین قدم باید نوع تخصیص بودجه در خصوص این مصوبات را ارزیابی کرده و پیگیر های صورت گرفته را در اسرع وقت در قالب یک صورت جلسه تهیه نمایند.

ایشان در ادامه به نقدینگی اشاره نمود و گفت: چنانچه تخصیص بودجه پیگیری نشود؛ نمی توانیم به هیچ نقدینگی دست یابیم.

مهندس نورایی فرآیند و مدیریت نقدینگی را از مهم ترین فرآیندهای خزانه داری عنوان نمود و آن را انضباط مالی دانست.

مسئول پیگیری های مصوبات سفر ریاست جمهوری در استان در بخشی دیگر از سخنان خود به موافقت نامه های بین دستگاه های اجرایی استان اشاره نمود و نقش آن را در این کمیته مهم ارزیابی نمود.

از دیگر گفته های مهندس نورایی در کمیته ویژه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه، توضیحاتی در خصوص روند مصوبات ریاست جمهور و رسیدگی به آن ها بود.

مهندس نورایی در پایان از مهندس شریفیان خواست که نتیجه مکاتبات انجام شده در اولین نشست کمیته پیگیری را در اولین فرصت به استانداری استان ارجاع دهد.

در ادامه دکتر مجید محدثی، معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ضمن خوشامدگویی با توجه به روند روبه رشد این دانشگاه پیگیری این مصوبات را برای آن بسیار مهم ارزیابی نمود.

ایشان در ابتدا یکی از مصوبات مهم را اختصاص اراضی به دانشگاه صنعتی کرمانشاه عنوان نمود و بیان داشت: اختصاص زمین به دانشگاه نباید برای دولت بار مالی داشته باشد، بنابراین اختصاص آن به دانشگاه می تواند منجر به پیشبرد اهداف آن شود.

ایشان در ادامه ضمن برشمردن اهمیت مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان، اخذ اعتبارات مصوبات را برای تکمیل پروژه های مدیریت سبز دانشگاه صنعتی کرمانشاه مهم ارزیابی نمود.

دکتر مجید محدثی به عنوان آخرین نکته توضیحاتی در خصوص الحاق مجتمع آموزشی پژوهشی غرب به دانشگاه بیان داشت.

در ادامه دکتر سهراب فتحی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه. یکی از مهمترین دغدغه های واحد آموزش را اخذ رشته های جدید و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری عنوان کرد.

و در ادامه تشریح نمود: تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها برای ارتقاء و گسترش رشته های خود به شرایط استاندارد خاصی نیاز دارند؛ چنانچه هر دانشگاهی بخواهد رشته های جدیدی را اخذ نماید، باید در تعداد هیأت علمی های خود محدودیتی نداشته باشد.

ایشان به مکاتبات دانشگاه صنعتی کرمانشاه و دانشگاه کردستان اشاره نمود و گفت از طریق طرح تعاون، امید می رود، محدودیت های دانشگاه صنعتی کرمانشاه در تعداد اعضای هیأت علمی مرتفع شود.

این مقام مسئول در دانشگاه در بخش دیگری از گفته های خود اعلام کرد در آینده نزدیک شاهد ۶ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و ۴ رشته در مقطع دکتری در دانشگاه صنعتی کرمانشاه هستیم که تحقق این شرایط بخاطر مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان بوده است.

دکتر رشیدیان رئیس دفتر عمرانی دانشگاه نیز در خصوص روند ثبت اطلاعات پروژه های مصوب دانشگاه در سفر ریاست جمهوری در سامانه کنترل توضیحاتی بیان نمود و در ادامه نکاتی را نیز در خصوص اولویت دهی و تکمیل پروژه های مصوب دانشگاه تا دهه ی مبارک فجر و همچنین گزارشی در خصوص عملکرد ریالی و پیشرفت فیزیکی دیگر پروژه های دانشگاه بیان نمود.

دکتر مهدی احمدی، رئیس دانشکده انرژی دانشگاه نیز در ابتدا در خصوص جذب اعضای هیأت علمی در دانشگاه نکاتی را بیان نمود و ضمن تاکید بر اهمیت و ضرورت برنامه ریزی دقیق جهت اجرایی نمودن مصوبه ی هیأت امناء در خصوص جذب 65 عضو هیأت علمی و اخذ اعتبارات لازم در این زمینه، افزود: طبق محول کردن وظایف به اعضاء، مقرر گردیده که با همکاری حوزه روابط عمومی دانشگاه، اخبار مربوط به گزارش اقدامات و عملکرد این مجموعه هر سه ماه یکبار و به صورت فصلی در سطح دانشگاه و استان منتشر گردد.

در ادامه دکتر صبحی بنی اردلانی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه خاطر نشان ساخت که سفر دکتر محمد رشیدی نماینده محترم مردم کرمانشاه در مجلس اسلامی برای دانشگاه نتایج خوبی در پی داشته و بر مبنای آن توانستیم در حوزه دانشجویی و فرهنگی اقدامات خوبی را انجام دهیم.

در حاشیه این نشست مجید دایی چینی، مدیر طرح و برنامه دانشگاه نیز ضمن ارائه گزارش مختصری از پیگیری ها و ارتباطات این حوزه در خصوص مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان، به تشریح مواردی از جمله؛ پیگیری جذب سهم استان از ردیف های متمرکز و اعتبارات ملی، اخذ اعتبارات مصوب برای استخر، سالن ورزشی، مسجد و خوابگاه های دانشجویی و تکمیل یک سوله و ساختمان دانشکده مهندسی دانشگاه، اعتبارات مصوب برای تکمیل پروژه های مدیریت سبز دانشگاه و همچنین اخذ اعتبارات مصوب برای تجهیزات آزمایشگاه های دانشگاه پرداخت.

در بخش دیگری از این نشست مسعود محبی، مدیر مالی دانشگاه نیز عنوان کرد در خصوص ابلاغی که به دانشگاه در خصوص درخواست شورای فنی شده و همچنین اعلام نیاز پروژه ها در بخش وزارت نفت، سعی شده با آقای دکتر دارابی، مدیر منابع نفتی در استان ارتباطاتی گرفته شود.

ایشان در ادامه در خصوص اراضی که مقرر گردیده به دانشگاه صنعتی داده شود، نکاتی بیان نمود.

گفتنی است در پایان این نشست مقرر گردید؛ مهندس شریفیان عضو کمیته، با هماهنگی مدیریت طرح و برنامه دانشگاه، گزارشات ماهیانه مربوط به عملکرد این کمیته را در خصوص پیاده سازی مصوبات سفر پر خیر و برکت ریاست محترم جمهوری، به استانداری و وزارت عتف ارسال نماید.