شنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

۱۴۰۱/۰۸/۰۳

افتخارآفرینی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

قرار گرفتن 6 پژوهشگر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در میان پژوهشگران ۲ درصد برتر جهان

به گزارش حوزه­ پژوهش دانشگاه صنعتی کرمانشاه: شش نفر از پژوهشگران دانشگاه صنعتی کرمانشاه در ليست پژوهشگران پر استناد دو درصد برتر جهان در سال 2022 قرار گرفتند.

بنابراین گزارش، برای سومین سال متوالی، «مؤسسه مندلی» وابسته به پایگاه انتشاراتی «الزویر» به همراه محققینی از دانشگاه استنفورد، فهرستی از پژوهشگران پراستناد جهان بر اساس داده­‌های پایگاه استنادی معتبر «اسکوپوس» که یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین پایگاه‌­های اطلاعاتی جهان است، تهیه کرده است. در این ارزیابی داده­­های پایگاه استنادی اسکوپوس از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲1 مورد بررسی قرار گرفته، افزود: شرط ورود پژوهشگران به فرایند ارزیابی، انتشار حداقل ۵ مقاله در پایگاه استنادی اسکوپوس بوده است. همچنین داده‌­ها در ۵ حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته طبقه‌بندی شده است. امسال نیز ۲ لیست از پژوهشگران پراستناد تهیه شده است. در لیست اول پژهشگران پراستناد ۲ درصد برتر در تمامی رشته‌ها بر اساس تعداد استنادات تا پایان سال ۲۰۲1 بررسی شده که در این لیست نام ۳ نفر از پژوهشگران دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر بهزاد قنبری، دانشیار گروه آموزشی مهندسی علوم پایه، دکتر رضا همتی، دانشیار گروه مهندسی برق و دکتر امین شهسوار گلدانلو، استادیار گروه آموزشی مهندسی مکانیک به چشم می‌خورد.

در لیست دوم که شامل پژوهشگران پراستناد ۲ درصد برتر بر اساس تعداد استنادات دریافتی صرفاً در سال ۲۰۲1 در حوزه‌های موضوعی مربوطه است، 6 پژوهشگر از دانشگاه صنعتی کرمانشاه دکتر بهزاد قنبری، دانشیار گروه آموزشی مهندسی علوم پایه، دکتر رضا همتی، دانشیار گروه مهندسی برق، دکتر امین شهسوار گلدانلو، استادیار گروه آموزشی مهندسی مکانیک، دکتر شعیب خانمحمدی، استادیار گروه آموزشی مهندسی مکانیک، دکتر غلامحسین روشنی، دانشیار گروه مهندسی برق و دکتر سجاد احمدیان، استادیار گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر دانشگاه حضور دارند.

جهت کسب اطلاعات بيشتر و دريافت ليست کامل پژوهشگران پراستناد دو درصد برتر جهان به لينک ذيل مراجعه کنيد:  https://elsevier.digitalcommonsdata.com/datasets/btchxktzyw/4