یکشنبه ۰۹ بهمن ۱۴۰۱

۱۴۰۱/۰۷/۲۷

🔊برگزاری کارگاه راه اندازی کسب و کار در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

با هدف توانمندسازی و شناسایی فرصت های کارآفرینی و ایجاد یک کسب وکار موفق، کارگاه راه اندازی کسب و کار توسط بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان با همکاری دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در این کارگاه یک روزه که با حضور دانشجویان فرهیخته دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد؛ مهندس سپیده دم، نماینده بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان، ضمن تشریح مبانی کارآفرینی در خصوص برخی از مراحل راه اندازی کسب و کار از جمله؛ ایده داشتن، شناسایی توانمندی ها و استعدادها، هدف گذاری، شناسایی و تعیین بهترین راهکارها، اجرای برنامه عملیاتی، راهنما و سایر موارد توضیحاتی بیان نمود.

ایشان در ادامه با اشاره به اینکه در این چند سال گذشته تفکر کارآفرینی و راه اندازی کسب و کار در کشور ما تبدیل به یک ارزش برای جوانان شده است، دانشجویان فرهیخته دانشگاه را به ارائه ایده ها و در پی آن ایجاد کسب و کار، تشویق نمود.

گفتنی است، مقرر گردید؛ روزهای چهارشنبه هر هفته از ساعت 10 تا 12 نماینده بنیاد توسعه کارآفرینی و تعاون استان، جهت مشاوره به دانشجویان در دانشگاه حضور داشته باشد.