شنبه ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

۱۴۰۱/۰۷/۲۳

مراسم جشن میلاد پیامبر (ص) و هفته وحدت در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ همزمان با فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت محمد مصطفی(ص) و هفته وحدت، روز چهارشنبه 20 مهرماه 1401 مراسمی به همین مناسبت به همت بسیج دانشجویی با سخنرانی دکتر زنجانی در محل آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

بنابراین گزارش در این مراسم که با حضور فرهیختگان و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید؛ دکتر زنجانی در خصوص فضایل و مناقب و مقام و جایگاه و منش، پیامبر مهربانی حضرت محمد (ص) نکاتی بیان نمود و در ادامه با بیان اینکه وحدت اسلامی از نعمت ها و موهبت های الهی می باشد به تشریح معنی و مفهوم وحدت، زندگی معنوی و نقش آن در زندگی افراد، جایگاه و اهمیّت وحدت پرداخت.

گفتنی است پایان این مراسم با تقدیر از دو تن از رزمندگان دفاع مقدس دانشگاه؛ محمد رسول الماسوندی و بهمن میرزایی همراه بود.