بازدید دانشجویان ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه از کارخانه بازیافت مواد و تولید کود آلی کرمانشاه

با هدف آشنایی با تفکیک پسماندهای آلی از مبدا و بازیافت آن، دانشجویان ارشد مهندسی شیمی، "گرایش محیط زیست" دانشگاه صنعتی کرمانشاه از کارخانه بازیافت مواد و تولید کود آلی کرمانشاه Recycling and Composting Kermanshah CO بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت واحد انجمن های علمی و مدیریت فرهنگی این دانشگاه، صبح روز دوشنبه ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۱، دانشجویان ارشد مهندسی شیمی "گرایش محیط زیست" به سرپرستی دکتر پیوند واله شیدا، عضو هیأت علمی گروه مهندسی شیمی، از شرکت "بازیافت مواد و تولید کود آلی کرمانشاه" Recycling and Composting Kermanshah CO بازدید کردند.
در این بازدید یک روزه، دانشجویان ضمن آشنایی با تجهیزات کارخانه و آزمایش های شناسایی کیفیت کود آلی، با توضیحات آقای مهندس فرزامی با اهمیت آموزش تفکیک پسماندهای آلی از مبدا و بازیافت آن، تفکیک پسماندهای خشک بازیافتی و همچنین پروژه هایی که تاکنون توسط شرکت بازیافت مواد و تولید کود آلی کرمانشاه در استان های مختلف انجام شده، نیز آشنا شدند.
بنابراین گزارش، روزانه حدود ۸۰۰ تن زباله کرمانشاه در این کارخانه بازیافت و به کمپوست تبدیل می شود که جهت مصارف کشاورزی و باغداری اهمیت ویژه ای دارد.
گفتنی است با توجه به دغدغه مدیر عامل این کارخانه، دکتر هایده شیرزادی، بانوی متخصص کار آفرین در راستای اهمیت اجرای طرح های پردازش پسماندها، دانشجویان مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه می توانند سفیران خوبی در این عرصه در آینده باشند.