پنجشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲

اخبار دانشگاه

مشاهده همه
۱۴۰۱/۰۲/۲۱

نشست هم اندیشی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه

 

نشست هم اندیشی با هدف تبیین راهکارها و ارائه پیشنهاداتی در زمینه اشتغال آفرینی با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان و رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ در این نشست که در روز سه شنبه 20 اردیبهشت ماه با حضور جمعی از مسئولین هر دو سازمان به میزبانی دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار شد، دکتر مختار احمدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، ضمن معرفی مختصری از تاریخچه و حوزه های اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، ابتدا به تشریح منشور کاری، ماموریت و اهداف کلی، حقوق شهروندی و قوانین و مقررات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت.


ایشان همچنین به آمار نرخ بیکاری در استان توسط مرکز آمار ایران به دو صورت سرشماری و طرح نیروی کار اشاره نمود و با رد این استنباط که در استان نوک پیکان نرخ بیکاری کاملا به سوی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان می باشد، رفع این معظل اساسی در استان را در گرو همیاری افراد جامعه و دستگاه های دولتی و خصوص با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قلمداد نمود.


دکتر مختار احمدی در بخش دیگری از سخنان خود به جشنواره کارآفرین برتر در استان اشاره نمود و بیان کرد: هرساله این جشنواره با هدف توسعه‌ی فرهنگ کارآفرینی و ایجاد اشتغال و رونق تولید در سطح استان برگزار می گردد که با توجه به اینکه کارآفرینان نقش بسزایی در توسعه استان دارند؛ امید می رود، انگیزه ای برای دیگر افراد جامعه باشد که دیگر ترسی از ایجاد فرصت شغلی نداشته باشند.


این مقام مسئول در استان با تاکید بر اینکه میزان درصد اقتصادی که به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اختصاص داده می شود، کارآمد و مفید نمی باشد، خاطر نشان ساخت: برای جبران این کاستی ها یقیناً نیاز به همراهی تمامی مراکز دولتی، خصوصی و مراکز آموزشی و پژوهشی می باشد که بتوان با فرصت سازی، زمینه را برای ایجاد اشتغال آفرینی همواره نمود.


ایشان در ادامه به مشاغل خانگی اشاره نمود و با تاکید بر اینکه امروزه شرایط تمام دنیا به گونه ای است که دانش آموختگان دانشگاه های معتبر فارغ از منصب های دولتی به دنبال شغل های سازگار با مهارت و علاقه خود هستند، مشاغل خانگی را بهترین فرصت برای اشتغال سازی افراد بنابر مهارت و دانش فردی عنوان نمود. 


دکتر احمدی همچنین اضافه کرد در مشاغل خانگی نیاز به همراهی بانک ها در پرداخت تسهیلات و همچنین سرمایه گذاری دستگاه های دولتی و خصوصی می باشد تا بتوان با بالا بردن سرانه منابع، مشاغل خانگی را تقویت کرد.

 

ایشان در تکمیل سخنان خود، هموار کردن این شرایط را در گرو فرهنگ سازی کسب و کار دانست و دانشگاه صنعتی کرمانشاه را در این خصوص کارآمد عنوان نمود.


در ادامه دکتر علیرضا دودمان تیپی، رئیس دانشگاه، مهمترین علل بیکاری در استان را بی انگیزی افراد ترقی نمود و خاطر نشان ساخت در استان منابع زیادی وجود دارد که می توان به کمک هر یک از آن ها یک فرصت شغلی مناسبی را ایجاد نمود که فراهم کردن این شرایط منوط بر داشتن انگیزه کافی و در ادامه فرهنگ سازی مناسب می باشد.


ریاست دانشگاه در ادامه با اشاره به سوق دادن جهان به سوی فضای الکترونیکی، هر گونه فعالیت در زمینه فناوری اطلاعات را در زمینه اشتغال آفرینی مهم بر شمرد و یادآور شد: دانشگاه صنعتی در این زمینه ظرفیت های خوبی برای همکاری با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارد. 


در بخش دیگری از این نشست، دکتر خزایی، مدیر دفتر ریاست، روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه به همیاری و همکاری دانشگاه و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اشاره نمود و در این راستا خاطر نشان ساخت با توجه به اینکه شورای آموزش دانشگاه به دانشجویان اجازه می دهد که کارآموزی خود را در دوره های مهارتی سازمان فنی و حرفه ای استان بگذرانند لذا در این خصوص اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی می تواند با همکاری دانشگاه دوره های مناسب مهارتی هر رشته را برگزار کرده که دانشجویان جهت ورود به بازار کار مهارت لازم را کسب نمایند.


مسعود محبی، مدیر امور مالی دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز به همکاری دانشگاه با بانک ها اشاره نمود و در این خصوص گفت: دانش آموختگان دانشگاه ها بخصوص دانشگاه های صنعتی کشور یقیناً برای تحقق ایده هایی که منجر به اشتغال می شود نیار به پشتوانه مالی دارند که بانک های دولتی و خصوصی در این زمینه میتوانند با در اختیار گذاشتن تسهیلات مناسب یاری رسان قشر جوان و اشتغال آفرین باشند. 


گفتنی است پایان این نشست با رایزنی و ارائه پیشنهاد از سوی دیگر مسئولین هر دو سازمان همراه بود و در آخر مقرر گردید کارگروهی با حضور نمایندگان دانشگاه و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ایجاد شود که از این طریق زمینه همکاری و تعامل بیشتر هموار شود.

 

سوالی دارید؟