سه شنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۱۱/۱۶

ارتقاء جایگاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نظام رتبه بندی وبومتریک (Webometrics Ranking)

دانشگاه صنعتی کرمانشاه در جدیدترین رتبه بندی ارائه شده توسط نظام رتبه بندی وبومتریک در سال 2022 با 126 پله صعود در جایگاه 2635 جهان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر سجاد رسائی، رئیس امور بین الملل در گفتگوی خبری خود با روابط عمومی دانشگاه، از ارتقاء رتبه دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نظام رتبه بندی بین المللی وبومتریک خبر داد و در این خصوص خاطر نشان ساخت: مطابق با تازه ترین رتبه بندی ارائه شده توسط نظام رتبه بندی وبومتریک در سال 2022، دانشگاه صنعتی کرمانشاه با 126 پله صعود توانست در جایگاه 2635 جهان قرار گیرد.

ایشان با اشاره به اینکه وبومتریک، یک سایت رتبه بندی یا رنکینگ (Ranking) دانشگاه های جهان بر اساس وبسایت اینترنتی دانشگاه ها می باشد، تصریح نمود: این پروژه بیش از 30000 دانشگاه در سراسر جهان را رتبه بندی می کند و رتبه بندی وبومتریکس (وب سنجی) دانشگاه های دنیا در سال 2004 توسط آزمایشگاه سایبرمتریک، واحدی از انجمن ملی تحقیقات اسپانیا، بر اساس شاخصی مرکب از 3 پارامتر تهیه شده است.

دکتر رسایی همچنین با بیان اینکه در آخرین نسخه این رتبه بندی بیش از 30000 دانشگاه دنیا بر اساس اطلاعات مبتنی بر وب آن ها تحلیل شده اند، اضافه کرد: این رتبه بندی که همه ساله در انتهای ماه های ژانویه و جولای به روز می شود، یک مقیاس وب سایتی برای دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی را فراهم آورده و میزان فعالیت علمی وبگاه های آموزشی را به صورت دوره ای نشان می دهد.

ایشان در خاتمه یادآور شد: در حال حاضر سه پارامتر اصلی سیستم رتبه بندی وبومتریک شامل قابلیت مشاهده (Visibility)، شفافیت (Transparency)، و سرآمدی پژوهش (Excellence) با بار وزنی 50، 10، و 40 درصد می باشند، که دانشگاه صنعتی کرمانشاه در آخرین رتبه بندی ارائه شده توسط این نظام رتبه بندی با 126 پله صعود نسبت به سال گذشته در جایگاه 2635 جهان و 54 کشور قرار گرفت.