یکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۱۱/۱۴

انتصاب دکتر محسن صمیمی به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دکتر محسن صمیمی، عضو هیأت علمی دانشگاه، طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه، به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر محسن صمیمی، عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه، طی حکمی از سوی دکتر علیرضا دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه، به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

بنابراین گزارش، در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر محسن صمیمی

با احترام، نظر به تخصص، تجربه و تعهد جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه" منصوب می­ گردید.

گفتنی است؛ دکتر علی رضا دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر محسن صمیمی، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه دکتر حامد رشیدی طی دوره تصدی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه که منجر به پیشبرد اهداف امور دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه گردید، تقدیر نمود.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به دکتر محسن صمیمی، از خداوند متعال برای ایشان توفیق خدمت مجدانه و مخلصانه، مسئلت می نماید.