سه شنبه ۰۸ آذر ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۱۱/۰۳

حضور انتشارات دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران

دکتر وحید قاسمی، رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه از حضور انتشارات دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر وحید قاسمی، رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه در گفتگوی خبری خود با روابط عمومی دانشگاه از حضور انتشارات دانشگاه صنعتی کرمانشاه در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران خبر داد و خاطر نشان ساخت: با پیگیری های انجام شده توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه، انتشارات دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانست در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران حضور یابد.

ایشان با اشاره به اینکه این نمایشگاه توسط خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می گردد، در این خصوص تصریح نمود: در دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران در سال جاری، دانشگاه صنعتی کرمانشاه با 15 عنوان کتاب شرکت نموده است.

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه همچنین اضافه کرد: امکان خرید کتاب از انتشارات دانشگاه صنعتی کرمانشاه از سوم بهمن‌ماه ۱۴۰۰ برای عموم فراهم خواهد شد؛ در واقع مخاطبان از یکشنبه (سوم بهمن‌ماه) با مراجعه به نمایشگاه مجازی کتاب تهران می‌توانند کتاب‌هایی مورد نیاز خود را از انتشارات این دانشگاه خریداری نمایند.

دکتر وحید قاسمی در پایان با اعلام اینکه دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه تا دهم بهمن‌ماه ۱۴۰۰ به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت، یادآور شد: علاقه‌مندان و مخاطبان کتاب می توانند جهت بازدید و خرید کتاب های مورد نیاز خود از طریق تارنمای مربوطه به آدرس https://book.icfi.ir/ اقدام نمایند.