سه شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۱۰/۰۸

کسب عنوان غرفه برتر توسط دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانست در نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان عنوان غرفه برتر را کسب نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر رضا همتی، مدیر امور پژوهشی و فناوری در گفتگوی خبری خود با روابط عمومی دانشگاه، از کسب عنوان غرفه برتر توسط دانشگاه صنعتی کرمانشاه در نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خبر داد و در این خصوص افزود: در نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش و فناوری استان کرمانشاه، ۴۹ سازمان و شرکت در قالب ۲۴۱ غرفه حضور داشتند که ۴۷۰ محصول بارگذاری و ۴۲۱ دستاورد پژوهشی سازمان‌ها معرفی شد.

ایشان همچنین تصریح کرد: در این میان دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز با 10 غرفه، دستاورده های فاخر خود را در زمینه های مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی راه آهن ریلی، واحدهای فناور، واحد ارتباط با صنعت و جامعه، کتب و اختراعات در معرض بازدید عموم قرار داد.

مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی کرمانشاه اعلام کرد: طبق بررسی و اعلام دبیرخانه اجرایی ستاد ملی برگزاری هفته پژوهش و فناوری، از میان 241 غرفه ایجاد شده در سطح استان، 6 غرفه به عنوان غرفه های برتر انتخاب شد که از این میان غرفه گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز با شایستگی تمام و با ارائه دستاوردهای علمی، پژوهشی و فناوری فاخر خود به عنوان غرفه برتر استان معرفی گردید.

دکتر همتی، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه در خاتمه به برگزاری مراسم اختتامیه نمایشگاه در صبح روز پنجشنبه 2 دی ماه 1400 با حضور دکتر افشین کریمی، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری کرمانشاه، در سالن جلسات استانداری استان، اشاره نمود و یادآور شد: در این مراسم از دانشگاه صنعتی کرمانشاه به همراه دیگر غرفه های برتر استان با اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.