سه شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۱۰/۰۶

تقدیر از دکتر بهزاد قنبری پژوهشگر برتر کشور در سال 1400

طی نشستی با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، از دکتر بهزاد قنبری پژوهشگر برتر کشور در سال 1400 تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ صبح روز یکشنبه ۵ دیماه، طی نشستی با حضور سرپرست، مسئولین و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، از دکتر بهزاد قنبری پژوهشگر برتر کشور در سال 1400 به پاس افتخار آفرینی و کسب این عنوان برجسته با اهدای لوح، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.

بنابراین گزارش در این نشست، دکتر علیرضا دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه، اعضای هیأت علمی نخبه و جوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه را موتور پویا در جهت اعتلا و ارتقاء اهداف آموزشی دانشگاه و صنعت کشور عنوان داشت و بیان نمود: با نگاه کوتاه به تاریخچه دانشگاه صنعتی کرمانشاه متوجه می شویم این دانشگاه به کمک اعضای جوان خود توانسته به سرعت در زمینه های علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری همتراز با دانشگاه های بزرگ کشور رشد کند.

سرپرست دانشگاه در ادامه ضمن تبریک به دکتر بهزاد قنبری، ایشان را در کنار دیگر اساتید علوم پایه از مفاخر این رشته دانست و اظهار امیدواری نمود به کمک دکتر قنبری و دیگر اساتید دانشگاه صنعتی کرمانشاه، شاهد ارتقاء و پیشرفت دانشگاه و همچنین استان در تمامی زمینه ها باشیم.

گفتنی است در پایان این نشست از دکتر بهزاد قنبری، پژوهشگر برتر کشور در سال ۱۴۰۰ به پاس افتخار آفرینی و کسب این جایگاه والای کشوری با اهدای لوح، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.