پنجشنبه ۰۹ تیر ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۹/۱۷

تقدیر اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه از دانشجوی ورزشکار نخبه و فعال اجتماعی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان کرمانشاه از دانشجوی ممتاز و قهرمان ورزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به عنوان دانشجوی نخبه و فعال اجتماعی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نقل از روابط عمومی ورزش و جوانان استان کرمانشاه؛ در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان کرمانشاه که همزمان با روز دانشجو و به منظور تجلیل از دانشجویان نخبه و فعال در حوزه های اجتماعی دانشگاه های استان کرمانشاه برگزار گردید. از نگین حشمتی، دانشجویی ممتاز دانشگاه صنعتی کرمانشاه و قهرمان کشور در رشته ووشو، به عنوان دانشجوی نخبه و فعال اجتماعی دانشگاه ها تقدیر شد.

بنابراین گزارش، حسین پار، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در گفتگوی خبری خود با روابط عمومی دانشگاه، عنوان کرد: این مراسم با هدف تجلیل از دانشجویان نخبه و فعال در حوزه های اجتماعی دانشگاه با حضور مهندس بازوند، استاندار کرمانشاه،حسین خوش اقبال، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری کرمانشاه و صابر رحیمی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه در روز سه شنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۰ به میزبانی اداره کل ورزش و جوانان استان به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو برگزار گردید.

ایشان همچنین تصریح کرد: نگین حشمتی، ورزشکار و دانشجوی ممتاز و نخبه دانشگاه صنعتی کرمانشاه در این مراسم در میان ۸ دانشجوی دیگر از دانشگاه های استان، به عنوان نماینده ورزشکاران و افتخار آفرینان ورزش کشور با حضور مسئولین استانی به منظور فعالیت های اجتماعی مورد تجلیل قرار گرفت.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه، ضمن تقدیر از عملکرد خوب دانشجویان ورزشکار دانشگاه در زمینه های ورزشی، تحصیل و فعالیت های اجتماعی، ابراز خرسندی نمود که دانشجویان ورزشکار دانشگاه، علاوه بر کسب عناوین و افتخارات خوب ورزشی در سطح کشور، دارای این چنین روحیه مشارکت جمعی و احساس مسئولیت می باشند.

این مسئول ورزشی در دانشگاه در پایان ضمن تبریک به نگین حشمتی، دانشجوی ممتاز، با اخلاق و ورزشکار دانشگاه صنعتی کرمانشاه، برای تمامی دانشجویان فرهیخته و ورزشکار دانشگاه آرزوی سربلندی و موفقیت نمود.