پنجشنبه ۰۹ تیر ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۹/۱۵

تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به مناسبت فرارسیدن هفته پژوهش، از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ همزمان با هفته پژوهش در روز یکشنبه  14 آذرماه، طی نشستی با حضور اعضای هیأت رئیسه و مسئولین دانشگاه، با معرفی پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه صنعتی کرمانشاه از آن ها تقدیر به عمل آمد.

بنابراین گزارش؛ در ابتدای این نشست، دکتر علیرضا دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه، ضمن ارج نهادن به مقام و جایگاه پژوهشگران جوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، اقدامات و عملکرد ارزنده این عزیزان را در مسیر اعتلا و پیشرفت آموزش عالی کشور مهم ارزیابی نمود.

ایشان در ادامه نقش و جایگاه علمی فرهیختگان و پژوهشگران را در تعیین سرنوشت افراد جامعه بسیار مهم بر شمرد و از مسئولین و اساتید جوان دانشگاه خواست که با احساس مسئولیت بیشتر همچون سابق در مسیر اعتلای علمی کشور از هیچ تلاشی مظایقه نکنند.

دکتر دودمان تیپی با اشاره به جایگاه رفیع دانشگاه در رتبه بندی دانشگاه های بزرگ کشور، کسب این جایگاه را مرهون تلاش و دستاوردهای ارزشمند پژوهشگران آن دانست و از اعضای هیأت علمی دانشگاه خواست که همچنان در مسیر اعتلا و ارتقاء علمی دانشگاه ثابت قدم به تلاش خود ادامه بدهند.

سرپرست دانشگاه در پایان با اشاره به حُسن نیت اخروی اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، ارزش خدمات و دستاوردهای تاثیر گذار این عزیزان را بر اساس معنوی بودن آن بسیار با ارزش دانست و در آخر ضمن تقدیر از پژوهشگران جوان و فرهیخته دانشگاه، برای اعضای دانشگاه آرزوی موفقیت در عرصه های علم و دانش نمود.

در ادامه دکتر محمود حشمتی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن معرفی دستاورده ها و اقدامات پژوهشی و فناورانه پژوهشگران و فناوران دانشگاه، از این عزیزان به پاس کسب این جایگاه والا و کمک به ارتقا علمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر نمود.

ایشان در ادامه به تشریح مهم ترین اقدامات و فعالیت های حوزه های پژوهش، ارتباط با صنعت و کارآفرینی، کتابخانه، فناوری اطلاعات و حوزه مدیریت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه پرداخت و در پایان طی گزارشی، آماری را در خصوص فعالیت های پژوهشی دانشگاه در یک سال اخر در راستای سرانه تعداد مقالات چاپ شده ارائه داد.

در حاشیه این نشست با حضور اعضای هیأت رئیسه و دیگر مسئولین دانشگاه، پژوهشگران و فناوران برتر امسال دانشگاه صنعتی کرمانشاه معرفی و با اهدای لوح از آن ها تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است بر اساس امتیاز پژوهشی مقالات IsI، مقالات کنفرانسی، طرح های پژوهشی و …، پژوهشگران برتر دانشگاه به ترتیب اسامی زیر می باشند:

• - دکتر امین شهسوار با 26 مقاله jcr، تالیف یک جلدکتاب، ۵ داوری مقاله و ۲ راهنمایی پایان نامه و پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر
  • - دکتر افشین مرادی با ۸ مقاله jcr، ۱ مقاله isc، ۱ مقاله کنفرانسی و ۷ داوری مقاله
  • - دکتر رضا همتی با ۹ مقاله jcr، تالیف دو جلد کتاب، ۲ داوری مقاله و ۴ راهنمایی پایان نامه
  • - دکتر حسن رسائی با ۲ مقاله jcr، ۳ مقاله isc،۱ مقاله اسکوپوس، ۵ مقاله کنفرانسی، ۳ داوری مقاله و تالیف یک جلد کتاب
  •

همچنین در ادامه از دکتر شیده احتشام راد به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه در زمینه تبدیل علم به ثروت، دکتر محمد دهنوی به عنوان فناور برتر و همچنین دکتر بهروز الفتیان با ۱ مقاله jcr، ۲ مقاله اسکوپوس و تالیف یک جلد کتاب در بخش پژوهشگر برتر کارمندی دانشگاه نیز با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.

و در پایان نیز از کارشناسان فعال حوزه پژوهش دانشگاه؛ مهندس شهلا یوسفیان، مهندس شیوا پالانی و مهندس سعیده محمدی تقدیر به عمل آمد.