پنجشنبه ۰۹ تیر ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۹/۱۵

پیام سرپرست دانشگاه صنعتی کرمانشاه به مناسبت ۱۶ آذر، روز دانشجو

سرپرست دانشگاه صنعتی کرمانشاه با صدور پیامی، سالگرد حماسه ۱۶ آذر «روز دانشجو» را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور بویژه دانشجویان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر علیرضا دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه، طی پیامی، سالگرد حماسه ۱۶ آذر «روز دانشجو» را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور بویژه دانشجویان تبریک گفت.

بنابراین گزارش، متن پیام به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

اِقرا باسمِ ربِّکَ الَّذی خلق، خَلَقَ الاِنسانَ مِن عَلَق، اِقرا و ربُّکُ الاکرم، اَلّذی عَلَّمَ بالقَلَم، عَلَّمَ الاِنسانَ ما لَم یَعلَم

۱۶ آذر ماه، روز دانشجو؛ یاد آور حق خواهی و استبداد ستیزی دانشجویان و رهپویان علم و معرفت است که با نثار خون پاک خود در محیط مقدس دانشگاه، نهال پر خیر و برکت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند.

بی شک حماسه ضد استبدادی 16 آذر سال 1332، در تاریخ ایران نماد اقتدار، بالندگی و آزادی خواهی دانشجویانی است که با فعالیت‌های سیاسی خود علیه استبداد، برای همیشه به عنوان پرچمدار بیداری و نماد آگاهی در صحنه تاریخ جاودان خواهند ماند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنبش دانشجویی، این روز تاریخی و نماد استکبار ستیزی را به تمامی دانشجویان کشور بخصوص دانشجویان گرامی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و فرهیختگان جامعه علمی کشور تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

من الله توفیق

علیرضا دودمان تیپی