دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۹/۱۳

انتصاب دکتر خاطره مرادی به عنوان رئیس گروه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دکتر خاطره مرادی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی برق، طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه، به عنوان رئیس گروه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر خاطره مرادی، عضو هیات علمی گروه مهندسی برق، طی حکمی از سوی دکتر علیرضا دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه، به عنوان رئیس گروه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

بنابراین گزارش، در این حکم آمده است:

سرکار خانم خاطره مرادی

با احترام، نظر به تعهد و تجارب ارزشمند سرکار عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "رئیس گروه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه" منصوب می­ گردید.

ضمن تبریک به ایشان، امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف و امور محوله موفق و موید باشند.

گفتنی است؛ دکتر دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر خاطره مرادی، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه دکتر زهرا گرگین، طی دوره تصدی رئیس گروه آزمایشگاه مرکزی دانشگاه که منجر به پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه گردید، تقدیر نمود.