دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۹/۱۳

انتصاب دکتر سید سجاد موسوی فرد به عنوان مدیر گروه آموزشی فیزیک مهندسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

دکتر سید سجاد موسوی فرد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فیزیک مهندسی، طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه، به عنوان مدیر گروه آموزشی فیزیک مهندسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر سید سجاد موسوی فرد، عضو هیات علمی گروه آموزشی فیزیک مهندسی، طی حکمی از سوی دکتر علیرضا دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه، به عنوان مدیر گروه آموزشی فیزیک مهندسی دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

بنابراین گزارش، در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر سید سجاد موسوی فرد

با احترام، با عنایت به تخصص، تجربه و تعهد جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان "مدیر گروه آموزشی فیزیک مهندسی دانشگاه" منصوب می­ گردید.

ضمن تبریک به ایشان، امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف و امور محوله موفق و موید باشند.

گفتنی است؛ دکتر دودمان تیپی، سرپرست دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر سید سجاد موسوی فرد، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه مهندس محمد سعید صفری، طی دوره تصدی مدیر گروه آموزشی فیزیک مهندسی دانشگاه که منجر به پیشبرد اهداف آموزشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه گردید، تقدیر نمود.