چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۸/۳۰

پذیرش نخستین پژوهشگر پسادکتری در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه

نخستین پژوهشگر پسادکتری در رشته مهندسی شیمی پذیرش و فعالیت تحقیقاتی خود را دانشگاه صنعتی کرمانشاه آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه به نقل از معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه؛ اولین پژوهشگر پسا دکتری، براساس تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه صنعتی کرمانشاه و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در قالب "طرح پسا دکتری" در دانشگاه صنعتی کرمانشاه پذیرش شد.

بنابراین گزارش، خانم مریم دهبانی، فارغ التحصیل دکتری مهندسی شیمی، از تاریخ دهم آبان ماه سال جاری به مدت 12 ماه با هدایت و راهنمایی آقای دکتر حامد رشیدی، دانشیار و عضو هیات علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی کرمانشاه مشغول فعالیت و پژوهش شده است.

گفتنی است، این پژوهشگر قرار است در زمینه جداسازی دی اکسید کربن با استفاده از حلال‌های جاذب نوین و سیستم‌های پیشرفته تماس دهنده گاز-مایع فعالیت و نتایج حاصل از پژوهش‌های خود را در مجلات معتبر علمی منتشر کند.