شنبه ۰۲ بهمن ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۸/۲۹

🔊اخبار کوتاه دانشگاه صنعتی کرمانشاه

💬دکتر مجید محدثی، معاون اداری و مالی دانشگاه: اعضای دانشگاه موظف به زدن دو دوز واکسن ویروس کرونا می باشند. برای آن ها کارت واکسن تهیه می شود.

💬دکتر محمود حشمتی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه: سامانه ( ارتباط آنلاین با اعضای دانشگاه) به منظور تسهیل در امر پاسخگویی به درخواست های دانشجویان در سایت دانشگاه راه اندازی گردید.

💬دکتر حامد رشیدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه: مراسم معارفه نو دانشجویان سال تحصیلی ۱۴٠۱-۱۴٠٠ دانشگاه به صورت مجازی در بستر آموزش الکترونیکی دانشگاه برگزار گردید.

💬دکتر سجاد رسائی، رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه: دانشگاه صنعتی کرمانشاه برای برگزاري آزمون الكترونيكي زبان انگليسي پيشرفته تولیمو (TOLIMO) انتخاب شد.

💬دکتر رضا همتی، مدیر امور پژوهشی و فناوری دانشگاه: ۸ پژوهشگر دانشگاه صنعتی کرمانشاه در میان پژوهشگران ۲ درصد برتر جهان قرار گرفتند.

💬دکتر زهرا گرگین، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در لیست شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی قرار گرفت.

💬مسعود محبی، مدیر امور مالی دانشگاه: دانشگاه همچنان برای تامین منابع مالی خود به سمت درآمدهای اختصاصی خود سوق داده می شود.

💬فرشاد دهقان، مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه: فرآیند مصاحبه حضوری پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت آزمون استخدامی وزارت علوم در دانشگاه صنعتی کرمانشاه با رعایت دستورالعمل ابلاغی از سوی وزارت عتف برگزار شد.

💬حسین پار، رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه: تیم های ورزشی دانشجویان دانشگاه در رویدادهای ورزشی گرامیداشت هفته دفاع مقدس جز تیم های برتر این مسابقات قرار گرفتند.