چهارشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۸/۲۵

انتخاب دانشگاه صنعتی کرمانشاه برای برگزاري آزمون الكترونيكي زبان انگليسي پيشرفته تولیمو (TOLIMO)

به همت دفتر همکاری های علمی و بین المللی و اداره فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه، دانشگاه صنعتی کرمانشاه برای برگزاري آزمون الكترونيكي زبان انگليسي پيشرفته تولیمو (TOLIMO) انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ با پیگیری های صورت گرفته از سوی دفتر همکاری های علمی و بین المللی و اداره فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه، دانشگاه صنعتی کرمانشاه برای برگزاري آزمون الكترونيكي زبان انگليسي پيشرفته تولیمو (TOLIMO) انتخاب شد.

بنابراین گزارش به نقل از دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، آزمون تولیمو يا TOLIMO، مخفف The Test of Language by the Iranian Measurement Organization مي باشد که توسط سازمان سنجش آموزش کشور طراحي و اجرا مي شود که در واقع آزموني استاندارد براي تعيين سطح دانش زبان انگليسي مي باشد.

گفتنی است؛ با پیگیری های صورت گرفته از سوی دفتر همکاری های علمی و بین المللی و اداره فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه صنعتی کرمانشاه، این مرکز به عنوان تنها مرکز غرب کشور به عنوان برگزار کننده این آزمون انتخاب گردیده است.

علاقه مندان می توانند در صورت تمایل برای ثبت‌نام و شرکت در این آزمون به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی http://tolimo.sanjesh.org/register  مراجعه نموده و با توجه به توضیحات ارائه شده در این قسمت نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند. آزمون مذکور در روزهای سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۰۲ و یکشنبه مورخ 1400/09/14 برگزار خواهد شد.