دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۸/۱۹

نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با اعضای دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به منظور آشنایی با مسائل، مشکلات و همچنین بیان نظرات سازنده اعضای دانشگاه، نشست صمیمی با حضور سرپرست و اعضای دانشگاه صنعتی کرمانشاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به منظور آشنایی با مسائل، مشکلات و همچنین بیان نکته نظرات سازنده اعضای دانشگاه، صبح روز سه شنبه ۱۸ آبان ماه ۱۴٠٠، نشست صمیمانه ای با حضور سرپرست و اعضای دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش، در ابتدای این نشست، دکتر دودمان، سرپرست دانشگاه، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست ها، با تاکید بر اینکه هیچ فردی عاری از مشکل و کاستی نمی باشد، خاطر نشان ساخت: با برگزاری این جلسات دوستانه این انتظار می رود، اگر کاستی در دانشگاه و مدیریت اجرایی وجود دارد با همیاری و هم فکری اعضای فرهیخته دانشگاه، مرتفع شود و همچنین به کمک آن زمینه های اعتلا و ارتقا بیشتر دانشگاه در تمامی زمینه ها نیز هموار گردد.

در حاشیه این نشست، اعضای دانشگاه ضمن بیان مشکلات، دغدغه ها و درخواست های خود، نظرات و پیشنهادات خود را نیز بیان نمودند.

در ادامه دکتر دودمان، سرپرست دانشگاه، ضمن پاسخ گوی به تمامی دغدغه ها اعضای دانشگاه، در خصوص برنامه ها و راهکارهای اجرایی دانشگاه در آینده نزدیک نکاتی بیان نمود و در پایان از یکایک اعضا خواست همچون سابق، یاری رسان دانشگاه در تمامی زمینه های اجرای و آموزشی و پژوهشی دانشگاه باشند.