دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۸/۱۲

برگزاری مراسم تکریم و قدردانی از ریاست پیشین دانشگاه صنعتی کرمانشاه

مراسم تکریم و قدردانی از ریاست پیشین دانشگاه صنعتی کرمانشاه به پاس زحمات ارزشمند و بی شائبه ایشان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز چهارشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۴٠٠، به همت اعضای دانشگاه، مراسم تکریم و تقدیر از جناب آقای دکتر علی اکبر اختری، ریاست پیشین دانشگاه صنعتی کرمانشاه به پاس زحمات ارزشمند و بی شائبه ایشان در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید.

بنابراین گزارش، در این مراسم که با حضور اعضای هیأت علمی و غیر هیأت علمی دانشگاه برگزار گردید، در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین محبی، مسئول دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه، با ارج نهادن به تلاش و زحمات انقلابی و ارزشمند رئیس پیشین دانشگاه، عنوان نمود: اگر زمانی مسئولیتی به ما محول شد، باید نسبت به آن، احساس مسئولیت کرده و در زمان تصدی آن مسئولیت به گونه ای عمل کنیم که در نزد خداوند و افراد جامعه سربلند باشیم و با فراغ بال و آسایش خاطر امانتی را که در اختیار داشتیم را به شخص بعد بسپاریم.

ایشان در ادامه با تاکید به اینکه بعد از انقلاب کشوری که به دست مردم رسید، مخروبه ای پیش نبود و از همه لحاظ به کشور های خارجی متکی بود، تصریح نمود: اکنون به کمک مدیران انقلابی و جهادگر توانسته ایم به یکی از قدرت های بلامنازع در جهان تبدیل شویم که امید می رود به کمک جوانان نیز بتوانیم تمامی آرمان های انقلاب را تحقق ببخشیم.

حجت الاسلام والمسلمین محبی در  همین راستا از مسئولین دانشگاه خواست که همچنان با روحیه ی انقلابی و جهادی سکان دار علم و دانش در دانشگاه باشند و اهداف آموزش عالی را در جامعه و کشور محقق کنند.

در ادامه مراسم دکتر اختری، ریاست پیشین دانشگاه، ضمن تقدیر از اعضای فرهیخته دانشگاه، کسب هر گونه دستاورد دانشگاه را مرهون تلاش کلیه اعضا دانست و عنوان کرد: بدون شک آنچه که به عنوان یک فضای عالی عمرانی، آموزشی، پژوهشی و فناوری در دانشگاه شاهد آن هستیم، نتیجه یک وحدت منسجم و فرهنگی مابین اعضای آن می باشد که به کمک آن توانستیم به جایگاه والای آموزشی برسیم.

ایشان در ادامه بیان کرد: با گریزی کوتاه بر فراز و نشیب های که در این چند سال پشت سر گذاشتیم، شما عزیزان متوجه خواهید شد که در زمان تصدی مسئولیت، از هیچ گونه تلاش و کوششی مضایقه نشده و همیشه در مسیر ارتقا دانشگاه صنعتی به کمک دیگر اعضا با برنامه تصمیم گیری و با صلابت در مسیر ارتقا دانشگاه حرکت نموده ایم.

دکتر اختری در ادامه ضمن اشاره به نامناسب بودن شرایط دانشگاه در زمان آغاز تصدی مسئولیت ایشان، با ارائه تاریخچه کوتاهی از عملکرد چند ساله خود در دانشگاه، نکاتی را در خصوص سیر تحولی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و چگونگی ارتقا آن در بین دانشگاه های بزرگ کشور در این چند سال بیان نمود.

وی در ادامه خطاب به اعضای دانشگاه عنوان کرد: در زمان تصدی مسئولیت، تلاش بنده بر آن بوده ک امانت دار خوبی در پیشگاه خداوند متعال و شما فرهیختگان دانشگاهی باشم و اگر کوتاهی نیز صورت گرفته سهوا و از نیت قبلی نبوده است.

دکتر اختری در پایان با آرزوی موفقیت برای اعضای جوان دانشگاه صنعتی کرمانشاه، برای دکتر دودمان، ریاست دانشگاه نیز از درگاه خداوند منان موفقیت و سربلندی مسئلت نمود.

در ادامه نیز دکتر دودمان، ریاست دانشگاه، ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند ریاست پیشین دانشگاه، شرایط خوب و جایگاه رفیع دانشگاه صنعتی کرمانشاه را مرهون تلاش و مدیریت خوب ایشان عنوان نمود.

ایشان همچنین اظهار امیدواری نمود با کمک اعضای فرهیخته دانشگاه، همچنان بتوانیم به دستاوردهای دانشگاه بیفزاییم و دانشگاه را به جایگاهی که در شان آن است،  ارتقا دهیم.

ریاست دانشگاه در خاتمه سخنان خود برای دکتر اختری موفقیت و پیروزی آرزو نمود و از تلاش و زحمات بی شائبه ایشان تقدیر نمود.

گفتنی است در پایان با حضور مسئولین و دیگر اعضای دانشگاه با اهدای لوح از زحمات و تلاش های ارزشمند دکتر اختری، رئیس پیشین دانشگاه صنعتی کرمانشاه تقدیر به عمل آمد.