دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۸/۱۱

انتصاب دکتر علیرضا دودمان به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی کرمانشاه

طی حکمی از سوی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دکتر  علیرضا دودمان به عنوان سرپرست دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر علیرضا دودمان، عضو هیأت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه را به عنوان سرپرست «دانشگاه صنعتی کرمانشاه» منصوب کرد.

بنابراین گزارش، دکتر زلفی‌گل در این حکم خطاب به رئیس جدید دانشگاه صنعتی کرمانشاه آورده است؛ انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیۀ انقلابی و توجه به راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران و یاوران علمی (کارکنان)،نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه «تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت» با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق «تمدن نوین اسلامی»، حرکت در مرزهای دانش و دستیابی به دیپلماسی و مرجعیت علمی به انجام رسانید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

گفتنی است، وزیر علوم، همچنین در نامه‌ جداگانه‌ از خدمات و تلاش‌های شایسته و بی شائبه دکتر علی‌اکبر اختری رئیس سابق دانشگاه صنعتی کرمانشاه طی مدت تصدی این مسئولیت‌ قدردانی کرد.