دوشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

۱۴۰۰/۰۸/۰۵

دکتر زهرا گرگین از عضویت فعال آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دکتر زهرا گرگین، مدیر آزمایشگاه مرکزی، در گفتگوی خبری خود با روابط عمومی دانشگاه، از پیوستن آزمایشگاه مرکز دانشگاه صنعتی کرمانشاه به شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی کشور خبر داد و بیان کرد: پس از بررسی اطلاعات و توانمندی‌های موجود و با احراز شرایط لازم، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه توانست با کسب استانداردهای لازم به عنوان عضو قطعی و فعال شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی پذیرفته شود.

ایشان در ادامه بیان داشت: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی کرمانشاه با وجود شرایط بهینه و به روز خود در زمینه هایی چون تجهیزات آزمایشگاهی، دانش فنی کارشناسان آزمایشگاه‌ها، فعالیت‌های آزمایشگاهی و ارایه خدمات آزمایشگاهی بروز با معیار جهانی، تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع کشور به خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی توانسته است، همتراز با مراکز آموزشی و پژوهشی و دانشگاهی مطرح کشور در راستای بهبود کیفی و افزایش کمی خدمات آزمایشگاهی کشور مثمر ثمر واقع شود و خدمات ارزنده ای را ارائه دهد.

این مقام مسئول در دانشگاه در ادامه کسب موفقیت های حاصله در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه را مرهون حمایت رئیس دانشگاه و تلاش اساتید نخبه و کارشناسان توانمند آزمایشگاهی دانشگاه دانست و اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک شاهد پیشرفت های دیگر دانشگاه در عرصه ملی باشیم.

دکتر زهرا گرگین مدیر آزمایشگاه مرکزی در ادامه سخنان خود در خصوص شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی نیز تصریح نمود: این شبکه آزمایشگاهی، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه ها و ارایه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی در کشور است که در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت می کند. دامنه پوشش این شبکه شامل حمایت از ارائه خدماتی آزمایشگاهی است که علاوه ‌بر مراکز آزمایشگاهی زیرمجموعه سازمان‌های دولتی و وزارتخانه‌های مختلف، مراکز آزمایشگاهی بخش خصوصی را نیز در بر می‌گیرد. علاوه حمایت های تشویقی از انتشار مقاله، چاپ کتاب، پژوهش و انتشار استاندارد از جمله حمایت های شبکه آزمايشگاهی فناوری های راهبردی از اساتید و کارگروه های تخصصی در دانشگاه ها می باشد.

مدیر آزمایشگاه مرکزی دانشگاه در خاتمه توضیحات خود خاطر نشان ساخت که عملکرد مراکز عضو این شبکه به صورت سالانه بر اساس سه دسته کلی؛ مشتری مداری، کارکرد و همکاری شبکه‌ای، سنجیده و امتیازدهی می‌شود و مراکز آزمایشگاهی بر اساس امتیاز کسب شده در این ارزیابی، رتبه‌بندی خواهند شد و این امتیازدهی و رتبه‌بندی، معیار اصلی برای حمایت از مراکز آزمایشگاهی و ادامه عضویت مراکز در شبکه خواهد بود.