جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۷/۲۴

نشست مشترک مسئولین هیأت ورزش های همگانی استان با مسئولین دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به منظور فراهم آوردن زمینه های تعامل و مشارکت در زمینه ورزش های همگانی، نشستی با حضور مسئولین هیأت ورزش های همگانی استان و معاون دانشجویی و فرهنگی و مدیر اداره تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حوزه معاونت دانشجویی این دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ روز سه شنبه ۲۰ مهرماه ۱۴۰۰،  نشستی با حضور دکتر رحمانی رئیس هیات ورزش های همگانی استان، دبیر کمیته آموزش اداره ورزش و جوانان استان و معاون دانشجویی و فرهنگی و مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه در حوزه معاونت دانشجویی این دانشگاه برگزار گردید که طی آن دو طرف درباره فراهم سازی زمینه های فعالیت مشترک و جلب مشارکت دانشجویان و دانشگاهیان به ورزش های همگانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این نشست ابتدا دکتر رحمانی با ارائه گزارش مختصری از کمیته ها و ورزش های فعال در هیات همگانی به نقش و اهمیت این ورزش ها در توسعه و نشاط همگانی اشاره نمود و با توجه به پتانسیل های موجود و توان علمی و اجرایی در این دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک در کمیته‌های تخصصی ورزش دانشجویان و ورزش های الکترونیک،  اقدامات شاخصی در سطح استان و کشور صورت گیرد.

در ادامه دکتر رشیدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با تاکید بر اهمیت ورزش های همگانی به دلیل سهولت در دسترسی و عمومیت آنها در جامعه و تمایل نسل جوان، یادآور شد که در این راستا بایستی زمینه های جلب مشارکت نسل جوان با هدف ارتقای شاخص های سلامت روحی و روانی فراهم گردد.

همچنین ایشان با توجه به وجود بستر های فنی و علمی لازم در دانشگاه صنعتی کرمانشاه و وجود مرکز کارآفرینی "بیا بازی"، ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک تفاهم نامه همکاری در خصوص توسعه ورزش‌های الکترونیک و بازی های فکری، بین هیات ورزش های همگانی و دانشگاه صنعتی کرمانشاه منعقد گردد.

گفتنی است در حاشیه این نشست، دکتر رحمانی ریاست هیات ورزش های همگانی استان، از ریاست دانشگاه صنعتی کرمانشاه و همچنین مدیریت تربیت بدنی این دانشگاه به جهت حمایت از ورزشکاران و فراهم سازی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری برای حضور دانشجویان و ورزشکاران در اولین دوره مسابقات هوگام و کسب عنوان تیم برتر اخلاق، تقدیر و با اهدای لوحی از زحمات ایشان تجلیل کردند.