جمعه ۱۲ آذر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۷/۰۷

عقد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی کرمانشاه و کارخانه نوآوری کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ به همت دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه، روز چهارشنبه 7 مهرماه 1400، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه صنعتی کرمانشاه و کارخانه نوآوری کرمانشاه در راستای هم افزایی و همکاری‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی به امضا رسید.

بنابراین گزارش؛ دکتر وحید عباسی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه با اعلام این خبر، مهم ترین اهداف و تعهدات این تفاهم نامه را ایجاد زمینه همکاری‌های مشترک علمی، آموزشی و پژوهشی در چارچوب تعهدات متقابل کارخانه نوآوری و دانشگاه و همچنین گسترش همکاری و بهره‌گیری از توانایی‌ها و ظرفیت‌های طرفین در انجام فعالیت‌های نوآورانه و اشتغال محور در جهت توانمند‌سازی و ارتقای علمی و عملی اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه و مجموعه همکاران کارخانه نوآوری عنوان داشت.

و همچنین اضافه کرد از مهمترین مفاد این تفاهم نامه نیز می توان به مواردی از جمله؛ حمایت از ایده اساتید، دانشجویان و کارکنان خلاق و فعالیت‌های کارآفرینی و فناورانه، حمایت از راه‌اندازی استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور به‌منظور افزایش اشتغال دانش‌بنیان، استفاده از ظرفیت علمی و تخصصی طرفین به‌منظور رشد و توسعه واحدهای فناور، ایجاد شبکه‌های همکاری بین شرکت‌های فناور، اساتید و دانشجویان، ایجاد بستر لازم برای بازدید از امکانات و دست آوردهای طرفین، برگزاری کارگاه، رویداد، همایش، سمینار و دوره‌های آموزشی تخصصی، همکاری در انتشار تجارب و دستاورد‌های حاصل از فعالیت‌های مشترک اشاره نمود.

مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه در پایان ماموریت و چشم انداز اصلی دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه را کارآفرینی دانش آموختگان بنابر نیاز جامعه هدف عنوان داشت و با تاکید بر این موضوع، اظهار امیدواری نمود در آینده نزدیک به کمک این همکاری هایی هدفمند بتوان، اهداف والای دانشگاه را تحقق بخشید.

گفتنی است؛ از دیگر محورهای که در کنار انعقاد تفاهم نامه در خصوص آن ها بحث و تبادل نظر شد، می توان به تشکیل یک کمیته مشترک اجرای با استفاده از توانایی و ظرفیت های موجود دو طرف در راستای تعامل و همکاری بیشتر، تهیه یک پروپزال مشترک از ظرفیت های دو سازمان به زبان انگلیسی، کردی و عربی جهت تعامل با اقلیم کردستان، تشکیل یک کارگروه مشترک در راستای شناخت توان و ظرفیت های استان و سایر موارد اشاره نمود.