پنجشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۰

۱۴۰۰/۰۶/۱۷

انتصاب دکتر محمود حشمتی به عنوان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی کرمانشاه؛ دکتر محمود حشمتی طی حکمی از سوی دکتر علی اکبر اختری، ریاست دانشگاه، به عنوان «معاون آموزشی و پژوهشی» دانشگاه صنعتی کرمانشاه منصوب شد.

بنابراین گزارش؛ در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر محمود حشمتی

با احترام، نظر به تعهد، شایستگی، اشراف و تجارب ارزشمند جنابعالی در عزصه های آموزشی و پژوهشی، به موجب این ابلاغ به عنوان "معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه" منصوب می­ گردید.

ضمن تبریک به ایشان، امید است با اتکال به خداوند متعال در انجام وظایف و امور محوله و همچنین پیشبرد اهداف عالی کشور عزیزمان و جامعه دانشگاهی موفق و موید باشند.

گفتنی است؛ دکتر اختری، ریاست دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دکتر محمود حشمتی، از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه دکتر علی نادری طی دوره تصدی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه که منجر به پیشبرد اهداف آموزشی و پژوشی دانشگاه صنعتی کرمانشاه گردید، تقدیر نمود.